Αρχική » Grid with Sidebar » Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με ένα σύστημα βροχοπτώσεων το οποίο θα απασχολήσει τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά με μπορες, βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.
Καταιγίδες κυρίως θα σημειωθούν στις περιοχές των Επτανήσων και της δυτικής – ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε περιοχές του βορειοανατολικού Αιγαίου και της Θράκης. Στα υπόλοιπα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.

SVESTONOF

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές, όπως και στα νοτιοδυτικά της Κρήτης. Στο νότιο Αιγαίο ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Στους 19 με 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα πεδινά τμήματα, στους 14 στη δυτική Μακεδονία και στα νησιωτικά τμήματα από 20 έως 24 βαθμούς.

Τοπικές βροχές περιμένουμε για την Αττική με τη θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, επίσης θα είναι άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές και την θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μέσα στην Τετάρτη ο καιρός βελτιώνεται για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, θα επιμείνουν κάποιες τοπικές βροχές στα δυτικά τμήμτα της επικράτειας και στο βορειοανατολικό Αιγαίο ίσως και στη Θράκη εξασθενημένες.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει εντυπωσιακά στους 22 στα Βόρεια 26 στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας.

Την Πέμπτη οι θερμοκρασίες θα είναι σχεδόν ανοιξιάτικες πολύ καλός καιρός για τις περισσότερες περιοχές της χλωρας με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας 23 στα βόρεια, 26 στα κεντρικά και 28 στα νότια τμήματα της χώρας.

MEGATV


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ