Αρχική » Grid with Sidebar » Καθαρισμός του πευκοδάσους αναψυχής Κυργίων – Πηγαδίων από τον ΚΣ Δοξάτου

Καθαρισμός του πευκοδάσους αναψυχής Κυργίων – Πηγαδίων από τον ΚΣ Δοξάτου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τετάρτη 29/04/2015 και στις 10:00 το πρωί ο Κυνηγετικός Σύλλογός Δοξάτου σε συνεργασία με τον Δήμο Δοξάτου και το Δασαρχείο Δράμας θα πραγματοποιήσουν και φέτος τον καθαρισμό του πευκοδάσους αναψυχής Κυργίων – Πηγαδίων.
 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εθελοντικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου, του Τοπικού Συμβουλίου Κυργίων, Σχολικοί Φορείς του Δήμου Δοξάτου, το Οικοτροφείο “Πηγή” Κυργίων Δράμας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων “Αρίων”, και πολλοί εθελοντές.
 
Το παρόν θα δώσει κλιμάκιο του Δασαρχείου Δράμας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας και του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου.
 
Ο Κ.Σ. Δοξάτου, καλεί όλα τα μέλη του, τους φυσιολάτρες δημότες μας και όσους επιθυμούν να δώσουν το παρόν το πρωί της Τετάρτης 29/04/2015 στο Πευκοδάσος Κυργίων. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε για ένα καθαρό δάσος και ειδικά όταν αυτό είναι το Πευκοδάσος Αναψυχής, Κυργίων Δράμας.
 
Στον κάθε εθελοντή θα δοθεί κατάλληλος εξοπλισμός για την καθαριότητα και ….δώρο αναμνηστικό καπελάκι του Κ.Σ. Δοξάτου.
 
Η δράση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον Όμιλο Star Δράμας, την εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ” και το ένθετο της, “Έθνος – Κυνήγι”, και τέλος ηλεκτρονικά θα δημοσιοποιηθεί από τον ιστοσελίδα ihunt.gr.
 
Προστάτεψε το περιβάλλον, προστάτεψε το μέλλον σου…!!!
Το περιβάλλον είναι η ζωή μου, η ζωή σου, η ζωή μας….!!!
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ