Αρχική » Grid with Sidebar » Θρίλερ με αποκεφαλισμένα σκυλιά στην Ηλιούπολη

Θρίλερ με αποκεφαλισμένα σκυλιά στην Ηλιούπολη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δεν χωράει ο νους την ανθρώπινη κτηνωδία που έλαβε μέρος στην πλατεία Αναγνωσταρά της Ηλιούπολης.
 
Μια κάτοικος της περιοχής κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση όταν για δεύτερη φορά, εντόπισε ένα σκυλάκι αποκεφαλισμένο και πεταμένο στο γρασίδι της πλατείας.
 
Η κάτοικος που κατήγγειλε το περιστατικό, ενημέρωσε τις αρχές ότι είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου έρχεται αντιμέτωπη με αυτό το αποτρόπαιο θέμα, καθώς υπήρξε κι άλλο θύμα στο ίδιο σημείο.
 
Το σκυλάκι ήταν ράτσας Yorkshire, κάτι που μας έκανε εντύπωση αφού συνήθως προέρχονται από pet shop, κάτι που υποδηλώνει ότι πιθανόν δεν ήταν αδέσποτο.
 
Η Φιλοζωική Οργάνωση Ηλιούπολης αλλά και οι δημότες κάνουν έκκληση και αναζητούν από οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να την μοιραστεί ή να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης το οποίο ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
 
Να θυμίσουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές σκιαγραφούν προφίλ βίαιης και διαταραγμένης προσωπικότητας ενώ αποδεδειγμένα, άνθρωποι που έχουν τάσεις κακοποίησης και δολοφονίας προς ζώα, συνήθως παρουσιάζουν αντίστοιχες και σε ανθρώπους, σε επόμενο στάδιο.
 
Πηγή : Newsbreak.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ