Αρχική » Grid with Sidebar » Η Nissan έφτιαξε αυτοκίνητο με κουζίνα και ψησταριά!

Η Nissan έφτιαξε αυτοκίνητο με κουζίνα και ψησταριά!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το απόλυτο όχημα για τους λάτρεις του μπάρμπεκιου και των εκδρομών, παρουσίασε η Nissan Βορείου Αμερικής. Ονομάζεται Smokin TITAN και διαθέτει ενσωματωμένη ψησταριά, κουζίνα και νεροχύτη. 
 
 
Το ειδικά τροποποιημένο pick-up βασίζεται στο TITAN XD Gas King Cab και δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο της Nissan στο  Mississippi. Φέρει αλουμινένια πλατφόρμα της CM Truck Beds,  επιτρέποντας τη δημιουργία χώρου για τρεις σταθμούς προετοιμασίας φαγητού, καθένας από τους οποίους διαθέτει μια εστία διπλού καυστήρα από αλουμίνιο της Partner Steel, μαζί με μια πλάκα κοπής της Churrasco Brazilian Wood.
 
Ο νεροχύτης 24×24 της Teton Steel και το σύστημα αποθήκευσης νερού είναι προσαρμοσμένα στο όχημα, ενώ το ψυγείο-καταψύκτης βρίσκεται στα πίσω καθισμάτα, μαζί με ένα ράφι μπαχαρικών. 
 
 
Δεδομένου ότι το ψήσιμο μπορεί να δημιουργήσει θερμότητα που ξεπερνά τους 300 °C, το εργοστασιακό πάτωμα του TITAN XD αφαιρέθηκε από το πλαίσιο και χρησιμοποιήθηκε μια ιδιοκατασκευή της B & S, προκειμένου να αποφευχθεί η επίδραση της θερμότητας στο φορτηγό. 
 
 
Το ρυμουλκούμενο του Smokin TITAN διαθέτει δύο γνήσιες, στεγανές θήκες αποθήκευσης που χρησιμεύουν για τα ξύλα της φωτιάς. Χρησιμοποιώντας το πρωτοποριακό σύστημα μεταφοράς Utili-Track του TITAN, ένας συρόμενος δίσκος της B & S έχει σχεδιαστεί για την κίνηση της ψησταριάς μέσα και έξω από το πάτωμα. Το ρυμουλκούμενο είναι ασφαλισμένο με χαλύβδινο κάλυμμα Diamondback SE Tonneau, επιτρέποντας στον χρήστη να καπνίζει το κρέας σε μία ειδική θύρα και να το συσκευάζει για το ταξίδι.
 
 

SVESTONOF
 
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος – ZOUGLA.GR


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ