Αρχική » Grid with Sidebar » Η ALFA GAME στην ΝΑΤΕΧ

Η ALFA GAME στην ΝΑΤΕΧ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στο Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) για 32η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Βαρβέρη, η NATEX, η μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το κυνήγι, το ψάρεμα, την κατάδυση, το κάμπινγκ και τα σκάφη.
 
Η ΝΑΤΕΧ είναι η πρώτη έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για τα outdoor sports το 1987 και έκτοτε είναι το γεγονός της χρονιάς!
 
Από την Παρασκευή 23 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 26 Mαρτίου 2018, οι λάτρεις των θαλάσσιων και υπαίθριων σπορ μπορούν να επισκεφτούν τη NATEX στο σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, στην αίθουσα Ξιφασκίας.
 
 
Ένα από τα  περίπτερα με το μεγαλύτερο κυνηγετικό και ενδιαφέρον είναι αυτό της ALFA GAME.
 
Εξαιρετικές τιμές, ειδικά για την ΝΑΤΕΧ 2018, σας περιμένουν στο περίπτερο της ALFA GAME. Κυνηγετικά μπουφάν, μπεκατσοπαντέλονα αλλά και τα πολύ καλά μποτάκια ALFA TREK είναι ένας καλό λόγος να επισκεφθείτε το περίπτερο της ALFA GAME.
 
 
 
Λίγο πιο κάτω είναι το περίπτερο του Γιώργου Τσαγκανέλια με τις ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. Μπορείτε να αγοράσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας στην παλαιότερη και εγκυρότερη εφημερίδα κυνηγετικού ενδιαφέροντος που κρατάει συντροφιά στους κυνηγούς σαράντα χρόνια.
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ