Αρχική » Grid with Sidebar » Η σύλληψη, το φάντασμα και η απόλυτη σιωπή

Η σύλληψη, το φάντασμα και η απόλυτη σιωπή

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τις προηγούμενες ημέρες στην Αρκαδία έγινε σύλληψη για παράνομη λαθροθηρία. Δεν είναι πρωτοφανές το γεγονός. Οι θηροφύλακες και η αρμόδια υπηρεσία κάνουν καθημερινά ό,τι μπορούν για να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά, τα οποία προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην πανίδα, ενώ είναι επικίνδυνα και σε γενικότερο επίπεδο.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας από τους συλληφθέντες υπάγεται σε υπηρεσία η οποία εποπτεύει τα δάση. Πολλά έχουν ακουστεί για τα ονόματα και τις αρμοδιότητες των συλληφθέντων, ωστόσο η σύλληψη έγινε με γρήγορες διαδικασίες και χωρίς πολύ θόρυβο, κάνοντάς την να μοιάζει με σύλληψη-«φάντασμα».
 
Μέχρι στιγμής κανείς από τους αρμόδιους δεν ανακοινώνει ούτε επισημοποιεί το οτιδήποτε. Αναμένονται ανακοινώσεις και πληροφορίες για το συμβάν.
 
Η λαθροθηρία δεν είναι μόνο το κυνήγι εκτός κυνηγετικής περιόδου ή ειδών που προστατεύονται. Η λαθροθηρία περιλαμβάνει τη χρήση απαγορευμένων κυνηγετικών όπλων και μεθόδων, αλλά και τη θήρευση μεγαλύτερου αριθμού θηραμάτων από όσα επιτρέπεται ανά κυνηγό την ημέρα. Γι’ αυτούς τους λόγους κρίνεται ιδιαιτέρως επικίνδυνη και οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ