Αρχική » Grid with Sidebar » Η Κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει τις ίδιες αντικυνηγετικές ιδεοληψίες με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη

Η Κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει τις ίδιες αντικυνηγετικές ιδεοληψίες με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

«Πράσινο φως» έδωσε σε ψαράδες και κυνηγούς η κυβέρνηση της Κύπρου μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων σύμφωαν με δημοσίευμα του ant1.com.cy.

SVESTONOF

«Πράσινο φως» έδωσε σε ψαράδες και η κυβέρνηση μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις του Υπουργείου Υγείας, από την Κυριακή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, που θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα, επιτρέπεται το ψάρεμα στη θάλασσα μόνο κατά τις ώρες που επιτρέπεται η μετακίνηση, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα.

Επίσης, επιτρέπεται το κυνήγι σε χώρους που καθορίζονται από την Υπηρεσία Θήρας τις επιτρεπόμενες μέρες κυνηγιού, κατά τις ώρες που επιτρέπεται η μετακίνηση, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα.

Αναφερόμενος στους κυνηγούς, ο Υπουργός Υγείας απεύθυνε παράκληση να τηρούνται τα μέτρα. «Η παράκληση μας είναι η πιστή τήρηση των μέτρων», είπε χαρακτηριστικά.

Στην Κύπρο η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις των ειδικών και επιτρέπει το κυνήγι παρά τα σκληρά μέτρα που έχει λάβει. Από ότι φαίνεται δεν έχει τις ίδιες ιδεοληψίες με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Εκτός αν στην Κύπρο υπάρχει άλλος…..κορωνοιός.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ