Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Η ΚΟΜΑΘ ξεκινά έρευνα για την πεδινή πέρδικα

Η ΚΟΜΑΘ ξεκινά έρευνα για την πεδινή πέρδικα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Ενημερώνουμε τους κυνηγούς για την έναρξη έρευνας που σχετίζεται με την πεδινή πέρδικα και τα ενδιαιτήματά της στη Μακεδονία και τη Θράκη, μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου το οποίο διαμορφώθηκε πρόσφατα από την επιστημονική ομάδα της ΚΟΜΑΘ.

Το ερωτηματολόγιο διαμορφώθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της ΚΟΜΑΘ με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδώ και χρόνια καταβάλλει φιλότιμες και αξιέπαινες προσπάθειες για την προστασία και διαχείριση της πεδινής πέρδικας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μείωση των πληθυσμών της πεδινής πέρδικας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των κυνηγών, και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προστασία του ιδιαίτερα σημαντικού αυτού μη θηραματικού είδους της πανίδας της χώρας μας.

Η πεδινή πέρδικα απαντάται σε όλη σχεδόν τη Μακεδονία και τη Θράκη και για αυτό το λόγο, το Δ.Σ. της ΚΟΜΑΘ αποφάσισε η συγκεκριμένη έρευνα να επεκταθεί σε όλη την περιοχή ευθύνης της Ομοσπονδίας.

Μπορείτε να δείτε και να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ