Αρχική » Grid with Sidebar » Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι

Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, όταν το πρωί της Κυριακής ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα…
 
Η θάλασσα, ξέβρασε στην παραλία δύο νεκρά κρι – κρι. Μάλιστα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.gr τα κέρατά τους είναι μπλεγμένα, κάτι που πιθανόν να σημαίνει, σύμφωνα με τους κατοίκους, ότι κατέληξαν στη θάλασσα ενώ πάλευαν μεταξύ τους, στη νησίδα των Αγίων Θεοδώρων.
 
Είναι γνωστό ότι στο νησάκι, στα γνωστά στους Χανιώτες “Θοδωρού” που βρίσκονται απέναντι, ζει ένας σημαντικός πληθυσμός του Κρητικού αιγάγρου.
 
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, o κ. Φωτάκης, δασολόγος – τμηματάρχης το τομέα προστασίας και διαχείρισης δασών, τα ζώα έχουν ήδη παραδοθεί στον φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμου Σαμαριάς στον οποίο εντάσσεται και η νησίδα των Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν τα δύο ζώα στην θάλασσα.
 
Η πρώτη εκτίμηση πάντως όπως σημείωσε ο κ. Φωτάκης είναι πως, οι δύο αρσενικοί Κρητικοί Αίγαγροι τσακώνονταν, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει συνεχώς αυτή την περίοδο, που είναι περίοδος ζευγαρώματος, με συνέπεια να βρεθούν στη θάλασσα.
 
Πηγή : https://www.zarpanews.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ