Αρχική » Grid with Sidebar » Η Ζ’ΚΟΘ παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

Η Ζ’ΚΟΘ παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Έπειτα από πρωτοβουλία της Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, μαζί με τη μεγάλη οικονομική συνεισφορά της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ΄ ΚΟΘ ,καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και παραδώσαμε στους πληγέντες του σεισμού.

SVESTONOF

Τα είδη πρώτης ανάγκης που εμπορευτήκαμε είναι από συναδέλφους κυνηγούς τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά και πιο συγκεκριμένα τον κ.Μαραγκό Σωκράτη των super market ΓΑΛΑΞΊΑΣ και τέως πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Λάρισας, τον κ.Κυρίτση Βασίλη ιδιοκτήτη του αρτοποιείου ΑΝΤΩΝΙΆΔΗΣ και τον κ.Γκρόζο Ιωάννη ιδιοκτήτη των αρτοποιείων ΓΚΡΌΖΟΣ. Ειδικότερα, το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι του ύψους των 15.000 ευρώ, αλλά η συνολική αξία των προϊόντων ξεπερνά τις 30.000 ευρώ, αφού όλα δόθηκαν σε τιμές κόστους. Για ακόμη μία φορά λοιπόν, τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Έτσι σήμερα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα τον περιφερειάρχη κ.Αγοραστό Κωνσταντίνο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια σε όλες μας τις προσπάθειες, όπως επίσης και τους Δημάρχους της περιφέρειας Θεσσαλίας που είναι κοντά στους τοπικούς κυνηγετικούς συλλόγους. Διαχρονικά η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται πάντα δίπλα στους κυνηγούς, σε αντίθεση με την κεντρική εξουσία, όπου τόσο στο παρελθόν όσο και ιδιαίτερα σήμερα αγνοεί και πράττει μεροληπτικά εις βάρος της κυνηγετικής οικογένειας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθούμε διεξοδικά στο ζήτημα αυτό, αλλά ένα είναι σίγουρο, θα μας βρούνε μπροστά τους.

Σήμερα λοιπόν το πρωί, ξεκινώντας από την Λάρισα ,όπου και συγκεντρώσαμε όλο το πλήθος των αγαθών κατευθυνθήκαμε στην πρώτη πληγείσα από το σεισμό περιοχή, το Δήμο Φαρκαδόνας.

Στη συνέχεια, πήγαμε στην περιοχή της Ελασσόνας , όπου έχει δεχθεί και το πιο ισχυρό πλήγμα από τον σεισμό, με τις περισσότερες οικογένειες να έχουν χάσει τις περιουσίες τους , με πρώτη στάση το χωριό Δαμάσι, στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο χωριό Μεσοχώρι και τέλος συγκεντρωθήκαμε στο ΚΕΠ της Ελασσόνας, όπου και παραδώσαμε τον μεγαλύτερο όγκων αγαθών.

Συμμεριζόμενοι τα όσα είδαμε σήμερα, θέλουμε να κάνουμε γνωστό πως η κυνηγετική οικογένεια, όπως ήδη όλα αυτά τα χρόνια πράττει, θα είναι πάντα δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ευελπιστούμε ότι η σημερινή μας δράση, προσέφερε έστω και την ελάχιστη ανακούφιση στους πληγέντες του σεισμού.

Τέλος, θα θεωρούσα παράληψη μου να μην ευχαριστήσω προσωπικά την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος και τους προέδρους όλων των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών, καθώς και τους κυνηγετικούς συλλόγους της Ζ΄ ΚΟΘ και τον κυνηγετικό σύλλογο Δεσκάτης για την μεγάλη τους συμβολή στην προσπάθεια μας αυτή, αλλά πιο συγκεκριμένα τον κυνηγετικό σύλλογο Ελασσόνας και τον κυνηγετικό σύλλογο Φαρκαδόνας για την βοήθεια τους όσον αφορά την άμεση καταγραφή των αναγκών των σεισμόπληκτων και τον συντονισμό της παράδοσης των προϊόντων.

Βαγγέλης Μπαλατσός
Πρόεδρος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ