Αρχική » Grid with Sidebar » Η ‘επίθεση’ μιας αρκούδας σε καγιάκ και η ξεκαρδιστική αντίδραση της ιδιοκτήτριας…VIDEO

Η ‘επίθεση’ μιας αρκούδας σε καγιάκ και η ξεκαρδιστική αντίδραση της ιδιοκτήτριας…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια αρκούδα βρίσκει ένα καγιάκ στην άκρη μιας λίμνης και αποφασίζει να δοκιμάσει τη γεύση έχει, με αποτέλεσμα να το καταστρέψει, ωστόσο η ιδιοκτήτρια που βρίσκεται στο σημείο αρχίζει να την παρακαλά και να την απειλεί προκειμένου να το αφήσει.
 
Μια αρκούδα βρίσκει εύκαιρο ένα καγιάκ σε λίμνη στη Αλάσκα και αποφασίζει να το κατασπαράξει, ωστόσο δεν έχει υπολογίσει την ιδιοκτήτριά του που αρχικά προσπαθεί να τη σταματήσει ψεκάζοντάς την με σπρέι πιπεριού.
 

SVESTONOF
Παρόλα αυτά, η αρκούδα καταφέρνει να απομακρυνθεί και να συνεχίσει ανενόχλητη το έργο της, με την ιδιοκτήτρια να συνεχίζει να την παρακαλά για να σταματήσει να καταστρέφει το καγιάκ της με έναν απίστευτο μονόλογο.
 
Η Mary Maley, η ιδιοκτήτρια που τραβάει το βίντεο καλεί με σπαραχτικές κραυγές την αρκούδα να σταματήσει να καταστρέφει το καγιάκ λέγοντας “Αρκούδα σταμάτα να καταστρέφεις το καγιάκ. Γιατί μου το κάνεις αυτό;” Ωστόσο δεν καταφέρνει να πάρει απάντηση μιας και όπως είναι φυσιολογικό το ζώο δεν καταλαβαίνει το παραμικρό. 
 
Παράλληλα, η Maley συνεχίζει να τη ρωτά τι θα κάνει τώρα που της κατάστρεψε το καγιάκ, με την αναίσθητη αρκούδα να επιμένει, με την την ιδιοκτήτρια να τη ρωτά γιατί δεν κοιμάται αφού είναι το τέλος του Σεπτεμβρίου και οι αρκούδες ξεκινούν την
χειμερία νάρκη.
 
Και ενώ η καταστροφή συνεχίζεται, συνεχίζονται και τα επιχειρήματα της Maley, που λέει στην αρκούδα ότι το καγιάκ της “δεν είναι καν νόστιμο”, οπότε δεν καταλαβαίνει γιατί το τρώει.
 
Τελικά, η αρκούδα δεν καταλάβαινε και το καγιάκ καταστράφηκε παρά τα ουρλιαχτά, τις απειλές και τα παρακάλια της ιδιοκτήτριας.
 
(Πηγή: TheVerge)
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ