Αρχική » Grid with Sidebar » Η αστυνομία συγκροτεί συνεργεία…”καταδίωξης” κυνηγών

Η αστυνομία συγκροτεί συνεργεία…”καταδίωξης” κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με έγγραφο που έλαβαν Αστυνομικά Τμήματα της χώρας τους ζητείται να προχωρήσουν στην εντατικοποίηση των ελέγχων και την αυστηρή εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας όσο αφορά τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.

SVESTONOF

Μεταξύ άλλων δίνεται εντολή να ενταχτούν στον υφιστάμενο σχεδιασμό των αστυνομικών τμημάτων έλεγχοι για μετακινήσεις κυνηγών. Επίσης καλούνται τα αστυνομικά τμήματα να συγκροτήσουν συνεργεία σε κατάλληλες ώρες και σε κομβικά σημεία που οδηγούν σε κυνηγότοπους.

Πέρα από την καταγραφή των παραβάσων για την ισχύουσα νομοθεσία περί διατάξεων COVID-19, πρέπει να γίνονται έλεγχοι και γι άλλες παραβάσεις. (νόμο περί όπλων κλπ).

Η κυβέρνηση  και ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς αφού έχει καταφέρει να ελέγξει τις μετακινήσεις στις πόλεις της χώρας αποφάσισε να πάρει τους αστυνομικούς από τις πόλεις και να τους στείλει στα βουνά για να κυνηγήσει τους κυνηγούς.

Τα μέτρα πρέπει να τηρούνται από όλους, όμως γιατί οι κυνηγοί πρέπει να στοχοποιούνται με αυτό τον τρόπο; Γιατί δηλαδή πρέπει να δημιουργούνται ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ για τον έλεγχο των κυνηγών; Γιατί δεν δημιουργούνται ειδικά συνεργεία και για τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες που παραβιάζουν τα μέτρα; Πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια κυβέρνηση όταν παίρνει τους αστυνομικούς από τα κέντρα των πόλεων όπου οι παραβάσεις για τα μέτρα είναι συνεχόμενες και τους στέλνει στα βουνά;

Αντικυνηγετικές Ιδεοληψίες και Αντικορωνοϊκές Νεοδημοκρατικές Υστερίες

Η συνtακτική ομάδα του iHunt.gr

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ