Αρχική » Grid with Sidebar » ΗΠΑ: Αρκούδα κατασπάραξε έναν άντρα στο Πάρκο Yellowstone

ΗΠΑ: Αρκούδα κατασπάραξε έναν άντρα στο Πάρκο Yellowstone

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Νεκρός βρέθηκε τελικά ένας υπάλληλος του Εθνικού Πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ, ο οποίος και είχε εξαφανισθεί από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχίες όταν δεν εμφανίσθηκε στη δουλειά.  

SVESTONOF

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, οι συνάδελφοί του ανακάλυψαν σε ένα από τα μονοπάτια του πάρκου το πτώμα του άτυχου άνδρα, το οποίο και έφερε πολλαπλά τραύματα στα χέρια, που υποδεικνύουν πως προσπαθούσε να αμυνθεί σε κάτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πέθανε λόγω επίθεσης από αρκούδα Γκρίζλι, η οποία όχι απλά τον σκότωσε αλλά κυριολεκτικά τον κατασπάραξε. Ο άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ήταν εποχιακός υπάλληλος στη Medcor, εταιρία που διευθύνει τρεις κλινικές στο Yellowstone.   

Βιολόγοι της άγριας φύσης έχουν στήσει παγίδες στη γύρω περιοχή, για να πιάσουν την αρκούδα, διευκρινίζοντας πως όποιο ζώο αποδειχθεί πως εμπλέκεται στην επίθεση, θα θανατωθεί.   “Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να προσδιορίσουμε τα αίτια της επίθεσης, γι’ αυτό και δε θα βάλουμε σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια” εξήγησε αναφορικά με την απόφαση, ο Dan Wenk,υπεύθυνος του Πάρκου.

“Λυπούμαστε βαθιά για αυτήν την τραγωδία και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος, καθώς καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια ενός ανθρώπου που λάτρευε το Yellowstone”.

Πηγή: www.lifo.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ