Αρχική » Grid with Sidebar » Ηλεκτρονική σήμανση σκύλων από τον ΚΣ Αμαλιάδας

Ηλεκτρονική σήμανση σκύλων από τον ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας, προκειμένου να πετύχει για τα μέλη του την καλύτερη δυνατή τιμή για να προβούν τα μέλη μας στο να σημάνουν ηλεκτρονικά (Chip) τους σκύλους ιδιοκτησίας τους, σύμφωνα με την υπ΄αριθμόν 11-15/11/17 απόφαση του Δ.Σ., δέχεται προσφορές από τους κτηνιάτρους της περιοχής και όχι μόνο για το κόστος μαζικής ηλεκτρονικής σήμανσης των σκύλων ιδιοκτησίας των μελών του συλλόγου μας, μέχρι το τέλος του μήνα, στα γραφεία του συλλόγου μας, τις ώρες και ημέρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία του  συλλόγου μας τα πρωινά 9¨00-13¨00.
 
Η προσφορά θα περιλαμβάνει το κόστος προμήθειας του Chip την τοποθέτηση στο κάθε σκύλο και την καταγραφή των στοιχείων στη βάση δεδομένων που προβλέπεται από τον νόμο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου ή με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. 
 
Με την κίνησή μας αυτή αποδεικνύουμε πως ο σύλλογός μας, νοιάζεται εμπράκτως για το συμφέρον των μελών μας, αφού θεωρούμε πως με αυτό τον τρόπο της μαζικής σήμανσης των σκύλων, σίγουρα θα πετύχουμε μια καλύτερη τιμή-κόστος ηλεκτρονικής σήμανσης που είναι υποχρεωτική γιαόλους τους σκύλους.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ