Αρχική » Grid with Sidebar » Ηλεκτρονική εφαρμογή για τους Κύπριους κυνηγούς

Ηλεκτρονική εφαρμογή για τους Κύπριους κυνηγούς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, από το περασμένο καλοκαίρι, έχει δημιουργήσει την εφαρμογή «Artemis Cy», για έξυπνα κινητά τηλέφωνα, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την υποβοήθηση κυρίως των κυνηγών αλλά και των άλλων πολιτών ή τουριστών που ασχολούνται με δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

SVESTONOF

Μέσω της εφαρμογής «Artemis Cy», παρέχεται πρόσβαση σε χάρτες κυνηγίου και άλλους χάρτες, με δυνατότητα για άμεση αντίληψη της θέσης του χρήστη σε σχέση με τις απαγορευμένες και επιτρεπόμενες περιοχές κυνηγίου.

Επίσης παρέχεται στον κυνηγό χρήστη της εφαρμογής, η δυνατότητα ενημέρωσης προσωπικού κυνηγετικού και σκοπευτικού ημερολογίου καθώς και ημερολογίου εξάσκησης κυνηγετικών σκύλων.

Επιπρόσθετα παρέχεται η δυνατότητα τήρησης και ενημέρωσης ηλεκτρονικού βιβλιαρίου υγείας σκύλων με την καταχώρηση πληροφοριών όπως θεραπείες, διαγωνιστικοί έλεγχοι, εμβολιασμοί, επεμβάσεις κτλ.

Ακόμα μέσω της εφαρμογής δίδεται η δυνατότητα στον κυνηγό χρήστη, να ενημερώσει άμεσα και πολύ συγκεκριμένα την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, για υποθέσεις λαθροθηρίας που πιθανόν να εντοπίσει, για θέση δηλητηριασμένων δολωμάτων (φόλες) ή για την απώλεια ή εύρεση αντικειμένων.

Στον χρήστη της εφαρμογής δίδεται ακόμα η δυνατότητα αποστολής μηνύματος SOS. Βάσει της εν λόγω δυνατότητας, αποστέλλεται μήνυμα στην περίπτωση, που το πρόσωπο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή, βρίσκεται σε κίνδυνο. Το μήνυμα θα αποστέλλεται σε πρόσωπο που ο χρήστης έχει επιλέξει από προηγουμένως και στο μήνυμα θα αναγράφονται οι συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται ο χρήστης.

Τέλος μέσω της εφαρμογής παρέχονται στον κυνηγό, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε τηλέφωνα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας καθώς και άλλων υπηρεσιών, στις ανακοινώσεις της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, σε πληροφορίες για τα θηράματα, σε συνδέσεις (links) με χρήσιμες ιστοσελίδες καθώς και στο ηλεκτρονικό έντυπο της αδείας κυνηγίου του.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ