Αρχική » Grid with Sidebar » Εφοδος του ΣΔΟΕ στο χορο του ΚΣ Τρικαλων

Εφοδος του ΣΔΟΕ στο χορο του ΚΣ Τρικαλων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Με πολύωρη καθυστέρηση ξεκίνησε χθες το βράδυ σε κοσμικό κέντρο διασκέδαση των Τρικάλων, η ετήσια χοροεσπερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.
 
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr ο ηχολήπτης της εκδήλωσης, κατευθυνόμενος για την εκδήλωση βρέθηκε στο …Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ στο κέντρο εμφανίσθηκε και κλιμάκιο του ΣΔΟΕ…
 
Μετά από τις …περιπέτειες αυτές, ξεκίνησε η εκδήλωση όπου στον χαιρετισμό του ο Γραμματέας του Συλλόγου Πέτρος Μηλίτσης, χαρακτήρισε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρικάλων «πρωταγωνιστή στο Πανελλήνιο», λόγω του εμπλουτισμού της φύσης μες θηράματα, αφού την τελευταία 5ετία, απελευθερώθηκαν 1.500 πεδινές πέρδικες, 8.000 φασιανοί, 9.000 ορτύκια, 60 ορεινές πέρδικες και 510 λαγοί.
 
«Το εκτροφείο των λαγών, το “112” μέσα από το οποίο γίνεται κλήση να σώσουμε ζωές, η θηροφύλαξη, τα μέτρα δασοπυρόσβεσης, η “αδελφοποίηση” με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κατερίνης και ο σχεδιασμός για “αδελφοποίηση” με Κυνηγετικό Σύλλογο του Εξωτερικού, είναι μερικές από τις δράσεις μας», ανέφερε ο κ. Μηλίτσης.
 
«Εμείς μόνο δίνουμε και δεν είμαστε …ΜΚΟ να παίρνουμε»
 
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Ρουσιαμάνης, αφού ανέφερε πως «τα όπλα μας είναι παρά πόδα αυτή την περίοδο και τα μόνα όπλα που είναι εφ΄ όπλου λόγχη είναι των πολιτικών για… ψήφους», τόνισε πως «λειτουργήσαμε και λειτουργούμε με διαφάνεια και προσφορά έργου. Προσφέρουμε χρήματα στο Κράτος, σε αντίθεση με τις …ΜΚΟ. Και παρόλο που δίνουμε χρήματα δεν μας βοηθά το κράτος».
 
Ο κ. Ρουσιαμάνης, επανέλαβε τα …αυτονόητα μήπως και τα αντιληφθούν οι πολιτικοί του Νομού, λέγοντας «υπάρχουν τρόποι να έρθουν χρήματα στον Νομό, αν κοιτάξουν την υπόθεση της Ελεγχόμενης Κυνηγετικής Περιοχής του Κόζιακα, αν δημιουργηθεί εκτροφείο θηραμάτων, αν δημιουργηθεί κοινό για όλους σκοπευτήριο» και πρόσθεσε «Είμαστε λάτρεις της φύσης και εμείς ερχόμαστε σε επαφή με τους ξεχασμένους από την Πολιτεία κατοίκους των ορεινών που μας ζητούν να σας πούμε το “προστατέψτε την Φύση”» και χάρισε ένα τραγούδι σε αυτούς τους κατοίκους που τραγούδησε η κ. Αθανασάκη εν μέσω …αποθέωσης από τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση.
 
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα Υγείας Γιώργος Τσίγκας, ο Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Γιώργος Στουρνάρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τρικκαίων Βάσω Κάκλα και Βασίλης Τσιάνας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Αντώνης Σπανός και ο τέως Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γιώργος Κόκκαλης.
 
Της Χριστίνας Αλεξίου από το trikalanews.gr
 
Δείτε ΕΔΩ περισσότερες φωτογραφίες
 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ