Αρχική » Grid with Sidebar » “Ευαίσθητοι” αντικυνηγοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αρκούδα από αγριογούρουνο…ΦΩΤΟ

“Ευαίσθητοι” αντικυνηγοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν αρκούδα από αγριογούρουνο…ΦΩΤΟ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δεν είναι βέβαια και κανένα επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός ότι οι αντικυνηγοί και αυτοαποκαλούμενοι “οικολόγοι” είναι εντελώς άσχετοι με την φύση, τις λειτουργίες και τα πλάσματα της. Ναι ναι αυτοί οι κατά τα άλλα “ευαίσθητοι” συμπολίτες μας που χύνουν μαύρο δάκρυ για ένα θηρευμένο αγριόχοιρο, πάπια ή λαγό ενώ στην καθησιά τους γονατίζουν μια στάνη γιδοπρόβατα.
 
Αυτοί οι “καλοί” συνάνθρωποι που κάθε φορά χαίρονται και πανηγυρίζουν για ένα κυνηγετικό ατύχημα και μας εύχονται καρκίνους, ψόφο και λοιπές χριστιανικές ευχές, ενώ την ίδια ώρα γυρίζουν σπίτι τους φορτωμένοι σακούλες με κρέατα από τον χασάπη.
 
Αυτοί που ζητάνε να απαγορευθεί το κυνήγι ως αναχρονιστικό κατάλοιπο μιας πρωτόγονης εποχής και απαιτούνε να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση και προστασία της φύσης ως σοφοί παντογνώστες. “Παντογνώστες” της πανίδας, αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πάπια από την χήνα, τον λαγό από το κουνέλι, το ελάφι από το ζαρκάδι, την αλεπού από το τσακάλι και το τσακάλι από τον λύκο, την προβατίνα από το ελάφι ή ζαρκάδι και το ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ  !!!!
 
Καμαρώστε τους και κυρίως αποθηκεύστε αυτό το άρθρο για να τους το τρίψετε στην μούρη την επόμενη φορά που θα σας μιλήσουν για εξειδίκευση, προστασία, και προσφορά στην φύση από το σινάφι τους !!!
 
 
Του Αλέξανδρου Παλιολόγου για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ