Αρχική » Grid with Sidebar » Ετοιμάζεται απόβαση Ιταλών κυνηγών στη χώρα μας

Ετοιμάζεται απόβαση Ιταλών κυνηγών στη χώρα μας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ούτε ο κορωνοιός δεν πτοεί του Ιταλούς κυνηγούς που ετοιμάζουν απόβαση στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες Έλληνες οργανώνουν κυνηγετικά ταξίδια Ιταλών στη χώρα μας κυρίως για ορτύκια και τσίχλες.

SVESTONOF

Η Ήπειρος αναμένεται να δεχθεί τους περισσότερους επισκέπτες και ειδικότερα τα καρτέρια τσίχλας σε Πρέβεζα και Άρτα.

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ είναι σε ετοιμότητα όμως δυστυχώς για το μόνο που μπορεί να γράψει τους Ιταλούς κυνηγούς είναι η υπέρβαση του ορίου κάρπωσης αφού ο Ιταλός κυνηγός είναι πολίτης της Ευρωπαικής Ένωσης και μπορεί να κυνηγάει νόμιμα στη χώρα μας εκδίδοντας άδεια σε ένα κυνηγετικό σύλλογο.

Οι Ιταλοί κυνηγοί, γνωστοί για την εφευρετικότητα τους, μέχρι και κιμά κάνουν τα θηράματά τους ώστε να μην μπορέσουν να τους γράψουν.

Όμως τα τελευταία χρόνια δεν κυνηγούν μόνο στην Ήπειρο. Ιταλοί κυνηγοί  κάνουν κατάληψη των τσιχλοκάρτερων στην Στερεά και στη Θεσσαλία.

Φέτος έχουν ήδη κατασκηνώσει για ορτύκια στην Ήπειρο και στην Δυτική Στερεά. Χρησιμοποιούν κράχτες αλλά αυτό είναι το λιγότεροι γιατί και οι δικοί μας δεν πάνε πίσω.

Τα μάτια μάτια μας ανοιχτά και καλούμε την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή μόλις αντιήφθούμε κάτι παράνομο από τους Ιταλούς επισκέτπες.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ