Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Ερώτημα της Αποκεντρωμένης για τις θητείες των προέδρων των ΚΣ

Ερώτημα της Αποκεντρωμένης για τις θητείες των προέδρων των ΚΣ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Ερώτημα απέστειλε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου στα Δασαρχεία και στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου το οποίο αφορά τις θητείες των προέδρων στους Κυνηγετικούς Συλλόγους.
 
Αφορμή για το ερώτημα αυτό ήταν ένα ερώτημα που κατέθεσε η Διεύθυνση Δαςών Αργολίδας για Πρόεδρο Κυνηγετικού Συλλόγου του νομού.
 
Να θυμίσουμε ότι οι πρόεδροι και γραμματείς των Κυνηγετικών Συλλόγων δεν μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους για περισσότερες από τρεις συνεχόμενες θητείες (κάθε θητεία είναι 2 χρόνια).
 
Η παράβαση του ορίου αυτού, δίνει τη δυνατότητα στις δασικές υπηρεσίες να επιβάλουν τις ποινές που προβλέπονται.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 
 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ