Αρχική » Grid with Sidebar » Επιτυχημένη η παρουσία του Κ.Σ. Σπάρτης στην Κυνηγεσία 2017

Επιτυχημένη η παρουσία του Κ.Σ. Σπάρτης στην Κυνηγεσία 2017

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετάβαση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης στην Έκθεση Κυνηγεσία 2017, στο MEC Παιανίας. Τα μέλη του συλλόγου ειχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της έκθεσης και να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα! 
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης συνεχίζει τις κινήσεις συσπείρωσης κι εξωστρέφειας, καθώς η Κυνηγεσία 2017 ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται του κυνηγετικού ενδιαφέροντος, να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις. Φιλοξενούμενοι του Κ.Σ.Σπάρτης ήταν ο πρόεδρος του Κ.Σ.Μολάων, Νίκος Μέμιτσας, και ο πρόεδρος του Κ.Σ. Βορείου Λακεδαίμονος, Β.Καλαμαράς.
 
 
Σε σχετική δήλωση του, ο προεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κος Γιάννης Καρβουνιάρης, τόνισε τη σπουδαιότητα της έκθεσης Κυνηγεσία, απέδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές και υποσχέθηκε νέες δράσεις του συλλόγου το επομενο διάστημα.
 
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Λάκωνα εκτροφέα κι εκπαιδευτή, Κώστα Κουλογεωργίου, για την προσφορά του, καθώς και το ihunt και τον Κώστα Λουρή για το DVD.  
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ