Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή των κυνηγετικών συλλόγων Εύβοιας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Επιστολή των κυνηγετικών συλλόγων Εύβοιας στον Κυριάκο Μητσοτάκη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εκπροσωπώντας και τους 13 κυνηγετικούς συλλόγους της Ευβοίας που απαριθμούν περισσότερα από 8.000 χιλιάδες κυνηγούς , θα θέλαμε ομόφωνα να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το νέο εμπαιγμό που αφορά την νέα αναστολή της κυνηγετικής δραστηριότητας.

SVESTONOF

Είναι πλέον βέβαιο , ότι επιχειρείται μεροληπτική αντιμετώπιση των κυνηγών που προέρχεται από αντικυνηγετική ιδεοληψία και ρατσισμό . Δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται η πεζοπορία , η ποδηλασία ο μηχανοκίνητος αθλητισμός , η ορειβασία η ιστιοπλοΐα και το κυνήγι να είναι κλειστό για ακόμη μια φορά μετά από άτυπες διαβεβαιώσεις των υπευθύνων.

Δεν είναι δυνατόν σε όλη την Ευρώπη το κυνήγι να επιτρέπεται και την Ελλάδα όχι.

Δεν είναι δυνατόν σε δηλώσεις τους τα μέλη της επιτροπής των επιδημιολόγων να δηλώνουν ότι δεν συντρέχει λόγος να είναι κλειστό το κυνήγι και όμως να μη το επιτρέπετε.

Η ανεξήγητα << εχθρική >> στάση με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κοινότητα των κυνηγών , επιβεβαιώνεται με την αδιαλλαξία που βρήκαν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις.

Η ΚΣΕ όσες φορές επιχείρησε την επικοινωνία με την επιτροπή των ειδικών λοιμωξιολόγων , αυτή εμποδίστηκε και υπονομεύτηκε από κυβερνητικούς παράγοντες που και όνομα έχουν και << ταυτότητα >>.

Η ευθύνη της κυβέρνησης έναντι του κόσμου των κυνηγών είναι συνολική.

Κύριοι , είναι πλέον βέβαιο ότι επιχειρείτε με πλάγιο τρόπο την εξόντωση των κυνηγών και του κυνηγιού , μιας αρχέγονης δραστηριότητας απόλυτα συνυφασμένης με την Ελληνική παράδοση και τη φύση.

Ο κορονοιός δε κολλάει ούτε από το σκύλο ούτε από το βουνό και επειδή δεν έχουμε σκοπό από κυνηγοί να γίνουμε κυνηγημένοι , όπως επίσης μας μετρήσατε και νομίζατε ότι είμαστε λίγοι θα μετρηθούμε στο δικό σας γήπεδο…….

Καταφέρατε μια πολυδιάστατη δραστηριότητα που έχει οικονομικές , κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις να την μειώσετε με σκοπό να τη διαλύσετε , το μόνο βέβαια που καταφέρατε είναι να συσπειρώσετε όλους τους κυνηγούς και τελικά να μας βάλετε απέναντι σας.

Εμείς σαν κυνηγοί έχουμε να παινευτούμε για πολλά από αυτά που δημιουργήσαμε ως τώρα. Μένουμε ενωμένοι , χάθηκε μια <<Μάχη>> όχι και ο <<Πόλεμος>>.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΥΝ. ΣΥΛ.ΑΥΛΙΔΑΣ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΑΙΔΗΨΟΥ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΙΣΤΙΑΙΑΣ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ

ΚΥΝ. ΣΥΛ. ΚΥΜΗΣ

ΚΥΝ. ΣΥΛ. ΛΙΜΝΗΣ

ΚΥΝ. ΣΥΛ. ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΚΥΝ.ΣΥΛ.ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ

ΚΥΝ.ΣΥΛ.ΣΚΥΡΟΥ

ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΥΝ. ΣΥΛ ΨΑΧΝΩΝ

ΠΡΟΣ :

1) ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ

2)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΜΥΡΑ

3)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ κο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ

4) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΙΜΟΣ- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ- ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΛΤΟΣ – ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ