Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή του ΚΣ Αχαρνών στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Επιστολή του ΚΣ Αχαρνών στους Ανεξάρτητους Έλληνες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, απέστειλε επιστολή προς τον βουλευτή κο Χαϊκάλη Παύλο για τις θέσεις του Προέδρου κου Καμμένο Πάνου σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καλύβες στο Δέλτα του Έβρου. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
 
«Κύριε Βουλευτά,
θέλουμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο του κόμματός σας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο, για τις θέσεις του και τις προθέσεις του να δώσει λύση σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καλύβες στο δέλτα του Έβρου.
 
Πάνος Καμμένος: «Οι καλύβες στο Δέλτα του Έβρου αποτελούν αμυντικό χώρο, στρατιωτική περιοχή και οι άνθρωποι που βρίσκονται στις καλύβες, ασχέτως αν κάποιες εποχές είναι κυνηγοί, αποτελούν μέρος της Εθνοφυλακής. Άρα, κακώς υπάρχουν όλες αυτές οι διαδικασίες με τα δικαστήρια, διότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτές τις περιοχές οι οποίες αποτελούν ένα πολύτιμο σμαράγδι για την εθνική μας άμυνα.
 
Με τον Δήμαρχο συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε την επόμενη εβδομάδα σε κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης, την οποία θα κάνει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Όπως υποσχέθηκα και πριν από τις εκλογές, αλλά και ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, η περιοχή αυτή θα οριστεί ως αμυντική περιοχή και βεβαίως οι κυνηγοί, ως Εθνοφύλακες, θα πρέπει να βρίσκονται εκεί για να διαφυλάττουν αυτή την αμυντική περιοχή».
 
Να τον διαβεβαιώσετε δε ότι οι κυνηγοί σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούν και ενημερώνονται για ότι συμβαίνει σχετικά με το κυνήγι και όταν έρθει η ώρα πράττουν τα δέοντα.
 
Σας ενημερώνουμε δε, ότι ο κυνηγετικός κόσμος ανησυχεί διότι ενώ πλησιάζει ο καιρός για την ετήσια ρυθμιστική διάταξη θήρας, ο Υπουργός της κυβέρνησής σας αρμόδιος για την θήρα, δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τους εκπροσώπους των κυνηγετικκών οργανώσεων (Κ.Σ.Ε.) όπως όφειλε παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.»
 
iHunt.gr
 

 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ