Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Βόλου

Επιστολή διαμαρτυρίας του Κ.Σ. Βόλου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η αγανάκτηση των κυνηγών αυτήν την στιγμή έχει φθάσει στο αποκορύφωμα της.

SVESTONOF

Εδώ και περίπου ενάμισι μήνα ζούμε σαν κυνηγοί μία κατάσταση παραλογισμού. Η Κυβέρνηση ενώ μας διαβεβαίωνε ότι το κυνήγι δεν θα είναι στις απαγορεύσεις , όμως μέχρι και σήμερα επιμένει να απαγορεύει κάθε κίνηση για το κυνήγι.

Δυστυχώς οι προσπάθειες των Συλλόγων , της ΚΣ.Ελλάδος και όλων των Ομοσπονδιών δεν έχειν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Ο Κυνηγετικός κόσμος αντιμετωπίζεται υποτιμητικά λες και είμαστε άνθρωποι Β κατηγορίας και ξεχνώντας ότι οι κυνηγοί συνεισφέρουν οικονομικά στο κράτος.

Οι κυνηγοί είναι μέρος της κοινωνίας, έχουν πλήρη επίγνωση του προβλήματος και δεν θα έβαζαν σε κίνδυνο ούτε τον εαυτό τους αλλά ούτε και την κοινωνία.

Το κυνήγι είναι μία αθλητική δραστηριότητα όπως ορίζεται από τον Δασικό Κώδικα και ενώ άλλες δραστηριότητες όπως αναρρίχηση , ποδηλασία, ιππασία, ιστιοπλοΐα , ορειβασία, μηχανοκίνητος αθλητισμός κλπ. επιτρέπονται το κυνήγι δυστυχώς απαγορεύεται για λόγους που τους ξέρουν μόνο αυτοί. Είναι μία δραστηριότητα που μπορεί να γίνει κατά μόνας και αυτό που ισχυρίζονται ότι μετά το τέλος του κυνηγιού μαζεύονται μεγάλες παρέες δεν ισχύει.

Σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες όπως Αυστρία , Γαλλία , Βέλγιο κ.α που για εμάς τους Έλληνες αποτελούν πλέον πεδίον αναφοράς προόδου για την χώρα μας, το κυνήγι συνεχίζεται κανονικά και πάντα με τις αναγκαίες προφυλάξεις.

Δεν είμαστε ούτε γιατροί, ούτε λοιμοξιολόγοι αλλά ο Κυνηγετικός κόσμος όποιους όρους και να βάζατε σας πληροφορούμε ότι θα ήταν παραπάνω απο συνεπείς.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βόλου είναι ένας από τους μεγαλύτερους Συλλόγους της Θεσσαλίας , εκπροσωπεί 1.700 ενεργά μέλη και αυτή την στιγμή απολογείται στα μέλη του για τις αποφάσεις που παίρνει η Κυβέρνηση ενώ θα έπρεπε να απολογηθείτε εσείς και όχι ΕΜΕΙΣ.

Ειλικρινά δεν το αξίζουμε.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους Κυνηγούς για ακόμη μία φορά να γίνουμε όλοι μία γροθιά και να σταθούμε επάξια απέναντι σε αυτή την αδικία που βιώνουμε.

Έστω και τώρα σεβαστείτε μας , πάρτε απόφαση για την άρση των μέτρων του κυνηγίου όπως έχουν κάνει όλες οι πολιτισμένες Χώρες τις Ευρώπης που εν μέσω πανδημίας αξιώνουν ισονομία και όχι αναιτιολόγητες και παράλογες εξαιρέσεις.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΈΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ covid 19 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΣΔΡΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΟ Δ/ΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ