Αρχική » Grid with Sidebar » Επιστολή διαμαρτυρίας από μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων Πατρών και Καλαμάτας

Επιστολή διαμαρτυρίας από μέλη των Κυνηγετικών Συλλόγων Πατρών και Καλαμάτας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πάτρας με κοινοποίηση στην Γ’ΚΟΠ και στον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου απέστειλαν δυο μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάτρας (κ.κ. Κλαυδιανός και Δρίτσας)  και ένα μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας (κ. Δρούγας). Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η επιστολή :

SVESTONOF

Πάτρα 22/03/2019

ΠΡΟΣ : Δ.Σ. ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :  Δ.Σ. Γ’ Κ.Ο.Π.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ Κ. ΝΙΚΟ ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Γ΄ Κ.Ο.Π. βρίσκεται σε δικαστική διένεξη με πρώην μέλος του Δ.Σ. αυτής, με αντικείμενο τη διεκδίκηση συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Στο πλαίσιο της διένεξης αυτής, ο κ. Αθανάσιος Μεσσήνης, εν ενεργεία μέλος του Δ.Σ. της Γ΄ ΚΟΠ, φέρεται να έδωσε ένορκη βεβαίωση στις 28/9/2018, το περιεχόμενο της οποίας -κατά πληροφορίες- στρέφεται κατά της Ομοσπονδίας και υπέρ του αντιδίκου αυτής.

Αν αυτό αληθεύει, δημιουργείται μέγα ζήτημα, καθώς δεν νοείται μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Ταμίας κατά το άνω κρίσιμο χρονικό σημείο να παίρνει θέση κατά της Ομοσπονδίας, σε ζήτημα που σχετίζεται με την Ομοσπονδία, και δη με τα οικονομικά της. Θεωρούμε αδιανόητο, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να μην υπερασπίζεται τα συμφέροντα των κυνηγών, και εν προκειμένω τη διεκδίκηση χρημάτων, για τα οποία έχει αποφανθεί τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και το Δ.Σ. της Γ’ Κ.Ο.Π. κατά το έτος 2018, και τα οποία φαίνονται ως έλλειμμα τόσο στον απολογισμό όσο και στον προϋπολογισμό της. Η διεκδίκηση αυτών των χρημάτων είναι ένας τρόπος ισοσκελισμού του απολογισμού, αλλά  και όρος για την έγκριση αυτού από τη  Δημόσια Διοίκηση.

Η ενέργεια αυτή του κ. Μεσσήνη, εφ’ όσον έχει όντως λάβει χώρα, έρχεται σε προφανή ευθεία αντίθεση με τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας, τα οποία όμως με την ιδιότητά του ως μέλους του Δ.Σ αυτής, οφείλει να υπερασπίζει και να προασπίζεται.

Δεδομένων των ανωτέρω, θεωρώντας αντικαταστατική την ενέργεια του αυτή, παρακαλούμε για τις ενέργειες σας.

Τα Μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών

Κλαυδιανός Ανδρέας
Θεόδωρος Δρίτσας

Το Μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας
Παντελής Δρούγας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ