Αρχική » Grid with Sidebar » Επιθεσεις αλεπουδων σε μωρα η βρεφη…..

Επιθεσεις αλεπουδων σε μωρα η βρεφη…..

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένα μικρό παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αλεπούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το άγριο ζώο μπήκε στο σπίτι της οικογένειας Vaizey,στο New Addington,νότια του Λονδίνου, μέσα από το ειδικό πορτάκι για την γάτα και επιτέθηκε στο αγοράκι ενω εκείνο κοιμόταν στο κρεβάτι του.
 
Οι γονείς του δίχρονου αγοριού άκουσαν τις κραυγές του παιδιού τους αφότου η αλεπού τον δάγκωσε δύο φορές στην φτερνα, ενώ το μωράκι κοιμόταν.
 
Έτρεξαν στο δωμάτιό του και έκπληκτοι αντίκρυσαν την αλεπού να κάθεται στο τέλος του κρεβατιού του παιδιού, αμεσως μετά το άγριο ζώο διέφυγε ακριβώς από εκεί που είχε εισέλθει στο σπίτι,από το πορτάκι της γάτας.
 
Η οικογένεια πανικόβλητη μετέφερε το μικρό αγόρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Croydon, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία και του δόθηκε μια σειρά αντιβιοτικών.
 
Η γιαγιά του μωρού η κ. Sharon Vaizey συγκλονισμένη απο το περιστατικό είπε “Συχνά ακούμε και διαβάζουμε για τέτοια περιστατικά,αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε οτι μπορεί να συμβεί σε εμάς κάτι παρόμοιο.” Και πρόσθεσε ” Η κόρη μου ήθελε να σκοτώσει την αλεπού.
 
“Είπε ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα μαζί τους πριν, αλλά τώρα τις μισεί.
 
“Είπε οτί η αλεπού φαινόταν πραγματικά υγιής και καλοταισμέμη, έδειχνε να είναι πολύ εύρωστη και σίγουρα σε θέση να έπαιρνε το παιδί μακρύα αν εκείνη και ο σύζηγος της έλειπαν.”
 
Τον Ιούνιο του 2010, τα εννέα μηνών δίδυμα κοριτσάκια Λόλα και Ισαβέλλα Κουππάρης δέχτηκαν επίθεση από αλεπού που εισήλθε στην οικία τους στο Hackney, στο Ανατολικό Λονδίνο. Η Λόλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στον βραχίονα, ενώ η αδελφή της Ισαβέλλα τραυματίστηκε στον βραχίονα.
 
Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, μια αλεπού μπήκε στο υπνοδωμάτιο του μόλις ενός μηνός βρέφος στο Bromley και έκοψε το δάχτυλό του παιδιού.
 
Πηγή : Τelegraph
 
Απόδοση στα Ελληνικά Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr
 
Ακολουθούν δυο βίντεος από παλαιότερα περισταικά :
 
 

SVESTONOF


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ