Αρχική » Grid with Sidebar » Επεισόδια μεταξύ κυνηγών και ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών πάρκων

Επεισόδια μεταξύ κυνηγών και ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών πάρκων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Επεισόδια όπως φαίνεται έχουν συμβεί τελευταία μεταξύ κυνηγών και ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών πάρκων.
 
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τυμπακίου κ. Μεθόδιος Ζαχαριουδάκης, με ανακοίνωσή του καλεί τους κυνηγούς να προσέχουν, να μην μπαίνουν σε χώρους περιφραγμένους, καλεί επίσης τους ιδιοκτήτες πάρκων να μην ενοχλούν τους κυνηγούς όταν είναι έξω από την ιδιοκτησία τους και σε κάθε περίπτωση να  πρυτανεύει η λογική και η ψυχραιμία και να ενημερώνονται οι αρμόδιοι φορείς και αρχές. Ο κ. Ζαχαριουδάκης αναφέρει «Επειδή έχουν συμβεί επεισόδια μεταξύ κυνηγών και ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών πάρκων θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τούς φίλους κυνηγούς να μην εισέρχονται να κυνηγάνε μέσα στα πάρκα, να σέβονται τις περιουσίες τον άλλων!!
 
Και οι ιδιότητες πάρκων να μην ενοχλούν τους κυνηγούς όταν δεν είναι μέσα στους περιφραγμένους χώρους ιδιοκτησίας τους..
 
Όταν   οι φίλοι κυνηγοί αντιμετωπίσουν προβλήματα με ιδιοκτήτες πάρκων να μην  διαπληκτίζονται αλλά να επικοινωνούν με το Σύλλογο τους,  το Θηροφύλακα  ή την Ελληνική Αστυνομία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Μεθόδιου Ζαχαριουδάκη.
 
Πηγή : MESARA LIVE

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ