Αρχική » Grid with Sidebar » Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθήρα στην Ευρυτανία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθήρα στην Ευρυτανία από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξημερώματα 12ης Σεπτεμβρίου 2021 οι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος Ντάλλας Αθανάσιος, Παπακωστόπουλος Ιωαννης και Χριστογιάννης Σωτήριος με θέσεις εργασίας τους Κ.Σ. Γρανίτσας, Φουρνά και Αγρινίου αντίστοιχα, αξιοποιώντας καταγγελία εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Δαφνούλα και Νέο Αργύρι Ευρυτανίας, όχημα να κινείται ύποπτα σε αγροτικό δρόμο και με προβολέα να φωτίζει σε παρακείμενα χωράφια.

SVESTONOF

Οι θηροφύλακες έστησαν μπλόκο και όταν το όχημα πλησίασε προς το μέρος τους του έκαναν σήμα να σταματήσει. Τότε ο οδηγός του οχήματος τον οποίο οι θηροφύλακες αναγνώρισαν όπως επίσης είδαν ότι είχε στο κάθισμα του συνοδηγού κυνηγετικό όπλο έτοιμο προς χρήση, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εμβολίσει το όχημα της θηροφυλακής και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη με το δράστη να κρύβεται σε παρακείμενη σταυλική εγκατάσταση. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εν λόγω θηροφύλακες βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα με μοναδικό σκοπό τη διαφύλαξη της άγριας πανίδας.  Η ομοσπονδιακή θηροφυλακή διατηρεί το ελεύθερο παραδοσιακό κυνήγι ζωντανό στην Ελλάδα και είναι υποχρέωση όλων μας να τη στηρίξουμε.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ