Αρχική » Grid with Sidebar » Επαναλειτουργεί το λαγοτροφείο του ΚΣ Αμαλιάδας

Επαναλειτουργεί το λαγοτροφείο του ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έτοιμο το Λαγοτροφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.
 
Γιατί ότι υποσχόμαστε, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να το υλοποιήσουμε. Έτσι, έπειτα από 3,5 σχεδόν χρόνια αναστολής λειτουργίας του Λαγοτροφείου, για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει στις συνελεύσεις μας, ήρθε η ώρα να κάνουμε πραγματικότητα την δέσμευση που είχαμε δώσει στον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής μας, και να επαναλειτουργήσουμε το λαγοτροφείο μας.
 
Δουλέψαμε, παλέψαμε, αγωνιστήκαμε προκειμένου να ικανοποιήσουμε το αίτημα των μελών μας για την επαναλειτουργία του λαγοτροφείου του συλλόγου μας. Ένα λαγοτροφείο το οποίο κατά το παρελθόν είχε δώσει λαγούς με τους οποίους είχαν εμπλουτιστεί οι περιοχές ευθύνης του συλλόγου μας μέσω των απελευθερώσεων και που θα ξαναγίνει πραγματικότητα από φέτος κιόλας. Είχε βραβευτεί από το Υπουργείο Γεωργίας αλλά και από την ομοσπονδία μας, αλλά κυρίως, αποτελεί ένα έργο του συλλόγου μας, το οποίο έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας και πρέπει να το παραδώσουμε ενεργό, αλλά και το οποίο αποτελεί παρακαταθήκη για τον σύλλογο μας για το μέλλον. Ένα έργο για το οποίο ίδρωσαν και μόχθησαν οι παλαιότεροι από εμάς, και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει στο σύλλογό μας. 
 
Έτσι λοιπόν, τα πρώτα ζεύγη γεννητόρων είναι ήδη μέσα στους κλωβούς του λαγοτροφείου μας, και αναμένουμε να πάρουμε τους πρώτους λαγούς που θα απελευθερώσουμε θεού θέλοντος και καλώς εχόντων των πραγμάτων φέτος
 
Κώστας Μουσάς, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ