Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Επίθεση στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησαν άγνωστοι εχθές το βράδυ προκαλώντας φθορές και πετώντας μπογιές σε τοίχους. Το συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 22.00 , οι δράστες δεν κατάφεραν να ανέβουν στα γραφεία και προκάλεσαν ζημιές μόνο εξωτερικά. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.
 
Θυμίζουμε πως σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Παντελάκης, έκανε γνωστό πως ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη συμπαράστασης στον Έβρο.
 
 
Ο κ. Παντελάκης δήλωσε  πως «τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, δεν μας φοβίζουν και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την κοινωνία όπου χρειάζεται».
 
 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ