Αρχική » Grid with Sidebar » Επίθεση λύκων σε σκύλο στον περιαστικό ιστό της πόλης της Κοζάνης

Επίθεση λύκων σε σκύλο στον περιαστικό ιστό της πόλης της Κοζάνης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η εικόνα είναι σκληρή. Ένα σκύλος συντροφιάς, ένα σπιτόσκυλο φαγωμένο από λύκους. Για τους ανθρώπους της φύσης, τους κυνηγούς, τους κτηνοτρόφους είναι δυστυχώς μια πολύ συνηθισμένη εικόνα. Λίγες μέρες άλλωστε μετά την έναρξη του κυνηγιού και ήδη θανατώθηκαν τα πρώτα κυνηγόσκυλα από αγέλες λύκων.

SVESTONOF

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη χθες, 18 Σεπτεμβρίου, όχι στο βουνό αλλά στην περιοχή της Παναγίας, δηλαδή στον περιαστικό ιστό της πόλης. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης, μέλος της Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει, ως οφείλει, τους πολίτες και τις αρχές για παρόμοια περιστατικά και συμμετέχει στον διάλογο για την εξεύρεση λύσης καταθέτοντας την εμπειρία του, την υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας της Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και την 24 ωρη φύλαξη της φύσης με το Σώμα της Θηροφυλακής.

Παρακαλούνται τα μέλη, να ενημερώνουν τον Κυνηγετικό Σύλλογο για παρόμοια περιστατικά ή να συμπληρώνουν την «Φόρμα Καταγραφής Επιθέσεων Λύκων Σε Κυνηγόσκυλα» που δημιουργήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας www.hunters.gr

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ