Αρχική » Grid with Sidebar » Εξάρχεια: Κοπρανομαχία μεταξύ αναρχο-κουήρ αντισπισιστών και αναρχο-φιλόζωων

Εξάρχεια: Κοπρανομαχία μεταξύ αναρχο-κουήρ αντισπισιστών και αναρχο-φιλόζωων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σημειώσατε διπλό

SVESTONOF

Ρεζίλι των σκυλιώνε έγιναν πάλι οι αναρχικές συλλογικότητες της ανεχτικότητας στο κέντρο των Αθηνών και δεν μας κάνει εντύπωση

Μπροστά σε ένα διασκεδαστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στην πλατεία Εξαρχείων το περασμένο Σάββατο καθώς είδαν δυο ομάδες αναρχικών να εκσφενδονίζουν η μια στην άλλη -κυριολεκτικά- ό,τι σκατά έβρισκαν στην πλούσια με ακαθαρσίες περιοχή.

Συγκεκριμένα, νωρίς το περασμένο Σάββατο 24 Απριλίου, αναρχο-φιλόζωοι της οργάνωσης “Αδέσποτοι Εξαρχείων” είχαν κατασκηνώσει στο χώρο της πλατείας Εξαρχείων ζητώντας από τους περαστικούς χρήματα για να κάνουν -όπως ισχυρίζονται- στειρώσεις στα αδέσποτα (τετράποδα) ζώα της περιοχής.

Το πεδίο της μάχης

Μια άλλη αναρχική ομάδα αποτελούμενη από “κουήρ αντισπισιστές” θεωρώντας πως “στειρώσεις έκανε και ο Χίτλερ” θέλησε να κάνει μια “πολιτική παρέμβαση” κατά των στειρώσεων στο χώρο της πλατείας κολλώντας στη δημόσια περιουσία αυτοκόλλητα και βρωμίζοντας έτι περαιτέρω την πλατεία πετώντας βιοδιασπούμενα τρικάκια με συνθήματα της αγάπης.

Όπως καταγγέλλουν στο έγκυρο site του χώρου Indymedia οι κουήρ αντισπισίστριες, οι σύντροφοι φιλόζωοι της αντιπάλου φράξιας δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την παράνομη εισβολή στο χώρο τους από ομάδα με ελαφρώς διαφορετική οσμή από εκείνους και προέβησαν αρχικά στο σκίσιμο των τρικακίων και των πόστερ της αγάπης και στη συνέχεια, θέλοντας να δώσουν ένα τέλος στην ειρηνική αυτή συνύπαρξη της ανεχτικότητας με το διαφορετικό άρχισαν να επιτίθενται λεκτικώς στις κουήρ αντισπισίστριες χρησιμοποιώντας ιταμούς χαρακτηρισμούς.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν τα κουήρ άτομα θέλοντας να πείσουν τους προπηλακιστές τους πως είναι και εκείν@ ζώα είπαν “είμαστε αναρχικά και αντίσπε και έχουμε έρθει για παρέμβαση”. Οι φιλόζωοι σύντροφοι όμως σαν έτοιμοι από καιρό απάντησαν πως είναι “σεξιστές και ναζί” και πως έχουν καλέσει και άλλο κόσμο να έρθει να τ@ δείρει προοδευτικά.

Έτσι και έγινε. Όπως καταγγέλλουν οι νουνεχείς συντρόφισσες του αντιστειρωτικού χώρου στο Indymedia, σε λίγη ώρα ορδές ανεχτικιάρηδων περικύκλωσαν τα κουήρ συντρόφια και “ξεκίνησαν τις σωματικές επιθέσεις με μπουνιές, κλωτσιές και σπρωξιές σε όλα μας και κυρίως σε θηλυκότητες” βρίζοντας τ@ με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα με τις δραματικές περιγραφές, το γεμάτο νεανικό ενθουσιασμό δρώμενο κράτησε περίπου δύο ώρες και καθ’ όλη τη διάρκεια του ενδοπρολεταριακού ξύλου κάποιοι αλληλέγγυοι σύντροφοι του…πυροβολικού “πετούσαν σκουπίδια και σκατά” και έφτυναν φωνάζοντας “φύγετε από την πλατεία μας” και “εμείς είμαστε η αναρχία”.

Το έμπρακτο παράδειγμα της αναρχικής ουτοπίας έλαβε τέλος όταν στην περιοχή έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, στη θέα της οποίας, ο προοδευτικός συρφετός διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη.

Η αλληλέγγυα σκατοπατινάδα όμως δεν πτοεί τις μαχητικές θηλυκότητες μιας και από το κείμενο που απέστειλαν στο Indymedia δηλώνουν πως δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω και κυρίως δεν έχουν καμία διάθεση, ούτε να σοβαρευτούν, αλλά ούτε και να ζητήσουν τη βοήθεια ειδικών.

«Δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην ετεροκανονικότητα, την πατριαρχεία (sic) και τον συντηρητισμό!»

Πηγή :https://conserva.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ