Αρχική » Grid with Sidebar » Εν ψυχρω δολοφονια κυνηγοσκυλου στην Κεφαλονια

Εν ψυχρω δολοφονια κυνηγοσκυλου στην Κεφαλονια

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

…Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκτέλεσε το … παιδί μου…

SVESTONOF
Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις που μπόρεσε και μας είπε ο Σ.Δ. κάτοικος Ληξουρίου ,σήμερα το μεσημέρι σε τηλεφωνική μας επικοινωνία ,που μας πήρε να μας ενημερώσει για το τραγικό περιστατικό της εκτέλεσης εν ψυχρώ του αγαπημένου του κυνηγόσκυλου..
 
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, σήμερα κατά το μεσημέρι μαζί με ένα φίλο του ,το κυνηγόσκυλό του και τα δυο μικρά κυνηγετικά κουταβάκια του ,είχαν πάει για κυνήγι στο χωριό Δαμουλιανάτα Παλλικής.
 
Κάποια στιγμή ο σκύλος του μύρισε κάποιο λαγό ,και άρχισε να τον γαυγίζει και να τον ακολουθεί ,με αποτέλεσμα να προπορευθεί αρκετά, να χωθεί μέσα στην στάνη του φερόμενου ως δράστη Μ.Α. Τότε άκουσε έναν πυροβολισμό….
 
Μετά από λίγα λεπτά η εικόνα που αντίκρισε τον σόκαρε…το αγαπημένο του κυνηγόσκυλο βρισκόταν κρεμασμένο από το λουρί του ,νεκρό σε μια ελιά, ενώ εκεί δίπλα ο Μ.Α. του ζητούσε συγνώμη για αυτό που του έκανε λέγοντάς του μάλιστα να τον αποζημιώσει για το σκύλο που του σκότωσε!!!!
 
Τι μου λες ρε άνθρωπε..γιατί μου εκτέλεσες το παιδί μου…ήταν τα μόνα λόγια που βρήκε το κουράγιο να του πει..
 
Αμέσως ο Σ.Δ. με τον φίλο του αφού κατέβασαν το άτυχο σκυλί πήγαν στο Α.Τ. Ληξουρίου όπου κατέθεσαν μήνυση κατά του φερόμενου δράστη και ακολούθως στον κτηνίατρο κον. Γαλλίδη, ο οποίος βεβαίωσε τον ακαριαίο θάνατο του σκυλιού με πυροβολισμό από κοντινή απόσταση, λίγο κάτω από την σπονδυλική του στήλη.
 
Σημειωτέον δε,ότι ο άτυχος σκύλος είχε όλα τα νόμιμα χαρτιά και μικροτσίπ που ορίζει με σαφήνεια η νομοθεσία.
 
Μέχρι σήμερα αργά το βράδυ ο φερόμενος δράστης Μ.Α. δεν έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Α.Τ .Ληξουρίου ,αφού κρύβεται για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία που ορίζει ο νόμος 4039 σε αυτές τις περιπτώσεις.
 
Είμαστε σίγουροι ότι η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και η τιμωρία του δράστη θα είναι παραδειγματική ,ώστε να λειτουργήσει και αποτρεπτικά για παρόμοιες ειδεχθείς πράξεις στο μέλλον.
 
Συμμεριζόμαστε τον πόνο και την δίκαιη οργή του συμπολίτη μας ,μένουμε άφωνοι για ακόμη μια φορά για την βιαιότητα των πράξεων κάποιων συνανθρώπων μας ,και φυσικά παρακολουθούμε με τρόμο, την πολιτισμική και ηθική παρακμή, τον αφανισμό των αξιών στην πατρίδας μας ,στο κατώφλι του 2015…
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Μ.ΜΑΣΣΑΔΟ                                           Δ.ΚΑΠΠΑΤΟΣ
ΤΗΛ.6979072801                                    ΤΗΛ.6979131136
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ