Αρχική » Grid with Sidebar » Ενω ο Προεδρος της ΚΣΕ αναμενει, ο πρόεδρος του ΚΣ Τρικάλων συναντήθηκε με τον κ. Τσιρώνη

Ενω ο Προεδρος της ΚΣΕ αναμενει, ο πρόεδρος του ΚΣ Τρικάλων συναντήθηκε με τον κ. Τσιρώνη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ενώ ο πρόεδρος της ΚΣΕ αναμένει για μια συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη,  ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Ρουσιαμάνης μαζί με τον Κοσμήτορα κ. Χρήστο Παππά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Τρικάλων κ. Χρήστο Σιμορέλη, επισκέφτηκαν τον Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Γιάννη Τσιρώνη υπεύθυνο Θήρας, όπου συζήτησαν εποικοδομητικά διάφορα θέματα για το κυνήγι και τους κυνηγούς.

SVESTONOF

Ο κυνηγετικός σύλλογος Τρικάλων επίσης ενημερώνει τα μέλη του και όχι μόνο σήμερα  θα απελευθερωθούν 40 λαγοί από το εκτροφείο του Συλλόγου, για εμπλουτισμό των βιοτόπων σε περιοχές όπου η μελέτη ορίζει. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην απελευθέρωση, να βρίσκονται στο εκτροφείο του Συλλόγου στο Λιόπρασο, στις 09:00.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι κυνηγοί να μην κάνουν εκπαιδευτικά για δέκα πέντε (15) ημέρες, ώστε τα θηράματα να προσαρμοστούν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Επίσης στις 26 Απριλίου θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, οι κυνηγοί για να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους την άδεια θήρας θεωρημένη για την κυνηγετική περίοδο 2014-2015.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ