Αρχική » Grid with Sidebar » Εντυπωσιακή επανεκλογή Μαρκόπουλου στο τιμόνι της Γ΄ΚΟΠ

Εντυπωσιακή επανεκλογή Μαρκόπουλου στο τιμόνι της Γ΄ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 15-5-2016 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα, η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της  Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη αφού συμμετείχαν συνολικά 42 Κυνηγετικοί Σύλλογοι. 
 
Ο πρόεδρος του απερχομένου συμβουλίου Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος ψηφίστηκε από τους 41 από τους 42 κυνηγετικούς συλλόγους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ζακύνθου, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με τον τρόπο αυτό ανανεώθηκε πανηγυρικά η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.
 
 
Ακολούθησαν με 30 ψήφους ο Γιώργος Αποστολίδης, με 29 οι Γιώργος Κάτσικας, Γιώργος Ρουμελιώτης, 28 έλαβε ο Στάθης Κατρής, 27 ο Θόδωρος Παπαγεωργόπουλος και 26 ο Βαγγέλης Χριστοφόρου.
 
Πρώτος αναπληρωματικός με 19 ψήφους ήταν ο Βασίλης Δάρμας και 16 είχε ο Χρήστος Πλιάγκος. Ακολούθησαν: Θανάσης Μεσσήνης 15, Ανδρέας Κλαυδιανός 6, Κώστας Παπανδρέου 5 Δημήτρης Καράμπελας 2.
 
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή 27 ψήφους έλαβε ο Βασίλης Δήμας και ο Φώτης Σίδερης 22.
 
Παράλληλα με τις αρχαιρεσίες εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ενώ τον προϋπολογισμό ψήφησαν οι 41 από τους 42 εκπροσώπους και δεν τον ψήφισε ο εκπρόσωπος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών, Κώστας Παπανδρέου.
 
Ο πρόεδρος κος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό του αναγνωρίζοντας την μαχητικότητά του, τις γνώσεις του, την παρεμβατικότητά του και το ήθος του, δίνοντας του την καθολική ψήφο του εκλογικού σώματος και επανεκλέγοντας τον παμψηφεί στο τιμόνι της Ομοσπονδίας, ενώ δήλωσε ότι “Ήταν μια παραγωγική συνέλευση, εξετάστηκαν θέματα που απασχολούν τους κυνηγούς και θα είμαστε σε εγρήγορση για τη συστράτευση όλων προκειμένου να γίνει προσπάθεια διασφάλισης των συμφερόντων των κυνηγών”.
 
 
Σύντομα, θα επανέλθουμε με πλούσιο ρεπορτάζ από την Γενική Συνέλευση της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ