Αρχική » Grid with Sidebar » Ενα διαφορετικό κυνήγι λύκου στην παγωμένη Ρωσία….VIDEO

Ενα διαφορετικό κυνήγι λύκου στην παγωμένη Ρωσία….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εξαιρετικά πλάνα από ένα ιδιαίτερα αποδοτικό, παραδοσιακό, χειμερινό κυνήγι λύκου στην Ρωσία. Η μέθοδος ονομάζεται  “flagging” από την χρήση μικρών σημαιών. Βασικά περιλαμβάνει τον εντοπισμό μιας αγέλης λύκων στο δάσος μέσω ιχνηλασίας και έπειτα την περικύκλωση της θέσης τους με ένα μακρύ κορδόνι (συνήθως αρκετά χιλιόμετρα) στο οποίο επισυνάπτονται σημαίες υφάσματος που διατηρούν το ανθρώπινο άρωμα για αρκετές ημέρες.

SVESTONOF

Οι λύκοι είναι απρόθυμοι να διασχίσουν τη γραμμή σημαίας και θα παραμείνουν αδρανείς μέσα στις σημαίες αν δεν πιέζονται. Οι σημαίες που είναι ένα ξένο αντικείμενο στο περιβάλλον, φοβίζουν τους λύκους και τους εμποδίζουν να διασχίσουν τη γραμμή. Πρέπει να επισημανθεί ότι μόνο οι λύκοι και η αλεπού μπορούν να σταματήσουν από τη γραμμή σημαίας.  

Αυτά τα έξυπνα ζώα ζουν κοντά στον άνθρωπο, βιώνουν την καταδίωξη και γνωρίζουν τη μυρωδιά των ανθρώπινων αντικειμένων. Θα προσπαθήσουν να βρουν ένα ασφαλές σημείο για να ξεφύγουν από την σημαία, οπότε κινούνται κατά μήκος της γραμμής.  Όταν όλα είναι έτοιμα και τα καρτέρια στις θέσεις τους, τότε ξεκινάει η παγάνα ….

Δείτε το βίντεο.

 

Δείτε ακόιμη : Κυνηγήστε υδρόβια στους υγροβιότοπους του Αζόφ , Εφιππο κυνηγι λυκου στη Ρωσια του 1910…VIDEO

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ