Αρχική » Grid with Sidebar » Ενας στους πεντε δεν εβγαλε αδεια κυνηγιου

Ενας στους πεντε δεν εβγαλε αδεια κυνηγιου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Κάτι η οικονομική κρίση, κάτι η πεσμένη ψυχολογία αρκετών λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς του Αυγούστου, ένα είναι το δεδομένο: Φέτος ένας στους πέντε κυνηγούς δεν εξέδωσε άδεια κυνηγίου.

Οι λόγοι είναι εκείνοι που προαναφέρθηκαν, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου, Νίκο Μπουμπάρη ο οποίος δύο χρόνια τώρα μετρά απώλειες στις άδειες αφού από τις 2.907 του 2010, το 2011 περιορίστηκαν στις 2.650 και φέτος μειώθηκαν κατά 490, φτάνοντας στις 2.160!

Η μείωση του αριθμού των αδειών προκαλεί παράπλευρες συνέπειες στη λειτουργία του συλλόγου, σύμφωνα με τον κ. Μπουμπάρη, αφού δεν μπορούν να καλυφθούν μέχρι το τέλος της περιόδου τα έξοδα για τη μισθοδοσία του προσωπικού που απασχολεί.

Στο μεταξύ συνεχίζοντας τις ετήσιες σπορές ο Κυνηγετικός Σύλλογος διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, με σημείο συνάντησης στις 6.00 π.μ. το Εργατικό Κέντρο, σπορά με 200 κιλά βίκο και 1,5 τόνο σιτάρι, στα βορειόχωρα, δράση που θα επαναληφθεί και το Γενάρη, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, Νίκος Μπουμπάρης.

Οι κυνηγοί που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εφ’ όσον μπορούν, θα ήταν καλό να έχουν μαζί τους τρακτεράκια, τσάπες, τσουγκράνες.

Πηγή : Εφημερίδα Αλήθεια


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ