Αρχική » Grid with Sidebar » Εμφανίστηκε κι άλλη αλεπού στον Πειραιά

Εμφανίστηκε κι άλλη αλεπού στον Πειραιά

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Αυτή τη φορά στο λιμανάκι Κερατσινίου
Ακόμη μία αλεπού εμφανίστηκε στην περιοχή του Πειραιά. Σύμφωνα με όσα γράφει το Piraeus Press αυτή τη φορά το άγριο ζώο εμφανίστηκε στο λιμανάκι στο Κερατσίνι.

SVESTONOF

Πρόκειται για τη δεύτερη αλεπού που εμφανίζεται στην περιοχή αφού σύμφωνα με το ίδιο τοπικό Μέσο κάποιες ημέρες νωρίτερα ακόμη μία είχε εντοπιστεί στο Γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι.

 

Όπως αναφέρει το εν λόγο σάιτ υπάρχει καταγγελία, την οποία δημοσιοποιεί, ότι τα άγρια ζωάκια κυκλοφορούν εδώ και καιρό στην περιοχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας, προφανώς αναζητώντας τροφή και παρά τις προσπάθειές του κάμια αρμόδια Αρχή ή υπηρεσία δεν έχει βοηθήσει.

Η καταγγελία

Θα ήθελα να αναφέρω την εμφάνιση άγριων αλεπούδων στο λιμανάκι Κερατσινίου, Πειραιά (οδός Προποντίδος, δίπλα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ)
Έχω φωτό και βίντεο από την περασμένη Κυριακή βράδυ 05/12/21.

Ενημέρωσα σχετικά την αστυνομία, την πυροσβεστική και την εταιρία προστασίας άγριας ζωής Άνιμα αλλά δηλώνουν ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους και με παρέπεμψαν στην δασική υπηρεσία η οποία δεν έχει κάνει κάτι.

Οι αλεπούδες περιφέρονται στο σημείο όπου υπάρχει εκκλησάκι που γίνονται λειτουργίες, παιδική χαρά και ταβέρνα. Περιφέρονται ψάχνοντας τροφή, κυνηγούν τις πάπιες και τις γάτες που βρίσκονται στο λιμανάκι.

Ελπίζω να το δημοσιοποιήσετε και να βρεθεί κάποια αρμόδια υπηρεσία και να τις απομακρύνει σε ασφαλές σημείο.
Με εκτίμηση,
Μ.Α.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ