Αρχική » Grid with Sidebar » Εμπρησμός σε κτίριο Δασαρχείου στα Τρίκαλα

Εμπρησμός σε κτίριο Δασαρχείου στα Τρίκαλα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι δράστες συγκέντρωσαν τα ξημερώματα της Τρίτης ένα σωρό από καυσόξυλα στην ξύλινη είσοδο του κτιρίου, έβαλαν φωτιά και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι φλόγες κατέστρεψαν την ξύλινη πόρτα, αλλά δεν επεκτάθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, που ωστόσο μαύρισε από τον καπνό
Ερασιτέχνες αποδείχθηκαν οι επίδοξοι εμπρηστές που προσπάθησαν πυρπολήσουν το κτίριο του Δασαρχείου Περτουλίου, στο ορεινό χωριό των Τρικάλων που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.150 μέτρων στις πλαγιές του όρους Κόζιακα!
 
Οι δράστες συγκέντρωσαν τα ξημερώματα της Τρίτης ένα σωρό από καυσόξυλα στην ξύλινη είσοδο του κτιρίου, έβαλαν φωτιά και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Οι φλόγες κατέστρεψαν την ξύλινη πόρτα, αλλά δεν επεκτάθηκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, που ωστόσο μαύρισε από τον καπνό.
 
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και τρεις πυροσβέστες από την Πύλη με ένα όχημα, όμως δεν χρειάστηκε να κάνουν κατάσβεση. Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση και έχει σχηματίσει δικογραφία για εμπρησμό σε βάρος αγνώστων, που πιθανολογείται ότι είναι λαθροθήρες οι οποίοι δρουν στην περιοχή.
 
Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ