Αρχική » Grid with Sidebar » Εμπλουτισμός βιοτόπων με φασιανούς από τον ΚΣ Αμαλιάδας

Εμπλουτισμός βιοτόπων με φασιανούς από τον ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ένα βήμα πριν την απελευθέρωση φασιανών βρίσκεται ο σύλλογός μας, μιας και στα τέλη του περασμένου μήνα, εγκρίθηκε η σχετική μελέτη απελευθέρωσης φασιανών και ορτυκιών που είχε συνταχθεί από την Γ΄Κ.Ο.Π. για τον σύλλογό μας και έπειτα από συνεννόηση και με το συμβούλιο της Γ΄Κ.Ο.Π. θα προχωρήσουμε στην παραλαβή 400 φασιανών τις αμέσως επόμενες ημέρες από το εκτροφείο της Ομοσπονδίας μας στην Πάτρα και θα προβούμε στην άμεση απελευθέρωσή τους, σε περιοχές κυνηγετικής μας ευθύνης οι οποίες βέβαια θα ανακοινωθούν με την υλοποίηση της απελευθέρωσης. 
 
Ενώ όσον αφορά το ορτύκι έπειτα από συνεννόηση και με τον υπεύθυνο του εκτροφείου της ομοσπονδίας θα γίνει σε μελλοντικό χρόνο.
 
Δεσμευτήκαμε σαν συμβούλιο απέναντι στον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής πως θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σελίδα στον σύλλογό μας, υλοποιώντας πλήθος δράσεων και ενεργειών τόσο φιλοθηραματικών, ξεκινώντας με αυτήν μας την κίνηση-ενέργεια απελευθέρωσης φτερωτών θηραμάτων  και που σειρά θα έχει μια απελευθέρωση λαγών από το εκτροφείο του συλλόγου μας σε μελλοντικό χρόνο,  όσο και χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων, επισκεπτόμενοι περιοχές και χωριά της κυνηγετικής μας ευθύνης ακούγοντας σκέψεις ιδέες και προβληματισμούς που απασχολούν τα μέλη μας και τους κυνηγούς γενικότερα. 
 
Επίσης, επειδή τόσο προσωπικά επειδή το είχα φέρει και σαν δέσμευση στην τελευταία Γενική μας συνέλευση στην περίπτωση που εκλεγώ τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. , θα προχωρήσουμε φέτος μια εκστρατεία ας μου επιτραπεί η έκφραση σε όλα τα χωριά της κυνηγετικής μας ευθύνης, συγκεντρώνοντας ενυπόγραφες καταγγελίες και αναφορές κόσμου, για τις ζημιές που προκαλούν στην  αγροτική οικονομία τα θηράματα αλεπού και κουνάβι αλλά και που επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τους πληθυσμούς των υπόλοιπων θηραμάτων, και προωθώντας τις καταγγελίες αυτές σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ακόμα και στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να βρεθεί μια λύση ελέγχου του πληθυσμού τους γιατί η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει.
 
Κλείνοντας να πούμε ακόμα μια φορά πως ο σύλλογός μας, ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον κυνηγετικό κόσμο της περιοχής ακούγοντας αυτόν και τα θέλω του.
 
Για το Δ.Σ. ο αντιπρόεδρος 
Κώστας Μουσάς
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ