Αρχική » Grid with Sidebar » Εμεις, οι καφροι της κας Πιπιλη

Εμεις, οι καφροι της κας Πιπιλη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
«Θα τους πολεμώ όσο μπορώ, γιατί είμαι Ευρωπαία πολίτης και όχι πολίτης του «’’Καφριστάν’’». 
 
Με αυτό το επιθετικό διάγγελμα  κήρυξε τον  πόλεμο κατά των κυνηγών μία εκπρόσωπος του λαού ,που προφανώς αγνοεί ότι μια από τις πιο μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, και διαχρονική ντροπή των ευρωπαίων,  είναι οι αποικιοκρατικοί πόλεμοι «πολιτισμένων ευρωπαίων» εναντίον των λαών της Αφρικής, μεταξύ των οποίων και οι Κάφροι.
 
Σε μια χώρα όπου χτίστηκαν καριέρες, οικονομικές και πολιτικές, εν ονόματι της επιλεκτικής και μοδάτης «οικολογίας» και «ζωολατρίας» δεν είναι περίεργο που μερικές «εθνομητέρες» επιλέγουν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους και πρακτικές της αποικιοκρατίας χαρακτηρίζοντας όσους έχουν  αντίθετη άποψη  υποτιμητικά «Κάφρους» .Δεν περιμένουμε φυσικά από μια ανιστόρητη(?)  βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να γνωρίζει τον πόλεμο των Κάφρων και την αποικιοκρατία, εξ άλλου βουλευτές κατάφεραν να καταντήσουν την χώρα μας «Ελλαδιστάν» για να χρησιμοποιήσουμε μια παρόμοια έκφραση και εξακολουθούν ακόμη να μας θεωρούν και να μας συμπεριφέρονται ως «ιθαγενείς» 
 
Η κα Πιπιλή, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπρόσωπος της Α’ Αθηνών ,της «Πιο Αθήνας δεν γίνεται», αφού δεν κατάφερε να καθιερώσει ως παγκόσμιο θεσμό την γιορτή της Μπάμιας, αφού δεν κατέστη δυνατόν  να βελτιώσει το περιβάλλον της πιο Αθήνας της Αθήνας, ώστε να καταναλώνονται  απολαυστικότερα οι «φραπεδιές και τα φρεντοτσίνα» στις σκιερές εσχατιές του Κολωνακίου, θεώρησε καλό να κηρύξει έναν πόλεμο εναντίον των κυνηγών , με την βεβαιότητα ότι αυτή την φορά τουλάχιστον  θα νικήσει και θα δοξαστεί. Εξ άλλου το δήλωσε χωρίς περιστροφές: «…σε μένα θα περάσει και όχι στα συμφέροντά τους! Δοξάστε με, φίλοι, ευρωπαίοι πολίτες..».
 
Κυρία Πιπιλή, οι κυνηγοί δεν είναι συντεχνία ,όπως πολλοί βουλευτές αλλά και διάφοροι οικοευαίσθητοι, που σιτίζονται και βιοπορίζονται με δαπάνες  της κοινωνίας και του κράτους. Ούτε αποδέχονται να τους θεωρείτε πολίτες δευτέρας κατηγορίας όσο και αν αυτό σας βολεύει..Δεν υπάρχουν «κάφροι» στην χώρα μας, όπως δεν υπάρχουν «λόρδοι» και «πριγκηπέσες» που μεταξύ φραπεδιάς και φρεντοτσίνου ασχολούνται και με τους περίεργους ιθαγενείς της υπαίθρου , τσομπαναραίους και κυνηγούς και με το πόσο μακρυά θα είναι η ουρά και τα αυτιά των σκυλιών τους. 
 
Ασχοληθείτε με τα ταλαίπωρα γατάκια και σκυλάκια κα βουλευτίνας μας, που τα περιφέρουν αγκαλιά σαν κουκλάκια, στην Πιο Αθήνα της Αθήνας , με τα κομμωτήρια τους ,τα φιογκάκια και ζαπουνάκια τους, τα ταξιδάκια τους στο εξωτερικό και την ανεπίτρεπτη για σας ταλαιπωρία των αφεντικών τους να εκδώσουν διαβατήριο στα ζωάκια τους. Αλλά αφήστε τους κατοίκους των Αγράφων των Τζουμέρκων και της Πίνδου να ζούν με  τα  τσομπανόσκυλα και τα κυνηγόσκυλα τους όπως τόσους αιώνες πριν από την δική σας «βασιλεία», χωρίς να κινδυνεύει ούτε η φύση ούτε τα σκυλιά τους ,χωρίς φραπεδιές και καπουτσίνα όπως στην Πιο Αθήνα της Αθήνας γίνεται.
 
Και κυρίως σταματήστε να συγχέεται και να συνδέεται τις ανθρώπινες φυλές και δραστηριότητες με αυτές των ζώων..
 
Τα επιχειρήματα  όπως  «Θα το καταλάβουμε αυτό; Ο Εσκιμώος, για παράδειγμα, δεν μπορεί να κάνει ψάρεμα με 40 βαθμούς Κελσίου, το εξειδικευμένο σκυλί της πεδινής Ευρώπης δεν μπορεί να κυνηγήσει στους λόγγους, στα βουνά και στα βάτα..» είναι κρίμα να καταγράφονται σε επίσημα έγγραφα του Ελληνικού Κοινοβουλίου..Κυρία Πιπιλή, οι Εσκιμώοι είναι άνθρωποι ,αν δεν το έχετε αντιληφθεί, δεν είναι σκυλιά, ούτε κορμοράνοι που ψαρεύουν και δεν μπορούν να συνδέονται με δραστηριότητες σκύλων, ούτε για αστείο. Βέβαια για την  νοοτροπία των παλιών αποικιοκρατών της Ευρώπης, αυτών που θεωρούσαν υπάνθρωπους τους ιθαγενείς, τόσο οι Κάφροι, όσο και οι Εσκιμώοι λίγο θα διέφεραν από τα ζώα των ευγενών αυτών και θα είχαν ακόμη λιγότερα δικαιώματα. Όμως στη σύγχρονη Ευρώπη , η κυνηγετική δραστηριότητα είναι νόμιμη και οι κυνηγοί έχουν κάθε δικαίωμα να την εξασκούν με κανόνες που καθορίζουν οι ειδικοί και οι επιστήμονες και όχι ο κάθε αυτοαναγορευόμενος «ευαίσθητος» περί παντός επιστητού. 
 
Το ότι οι κτηνίατροι της χώρας μας έχουν καταθέσει συγκεκριμένες απόψεις τεκμηριωμένες για το θέμα του περιορισμού του μήκους της ουράς ορισμένων κυνηγόσκυλων, είναι μάλλον άνευ σημασίας για όσους αποκαλούν «κάφρους», υποτιμητικά και εν πλήρη άγνοια της ιστορίας, όσους έχουν αντίθετη άποψη. 
 
Κυρία Πιπιλή, πέραν των άλλων, δεν μπορείτε να υποκαταστήσετε και τους κτηνιάτρους για το θέμα των κυνηγόσκυλων. Αν παρόλα αυτά θεωρείτε ότι έχετε την δυνατότητα αυτή, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις απόψεις σας εκτός της μπάμιας και για το μήκος της ουράς των κυνηγόσκυλων. Όμως να έχετε υπόψη ότι οι απόψεις αυτές, όπως και όσων άλλων τις υποστηρίζουν,  θα κριθούν με την ανάλογη σοβαρότητα  και θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει, από τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της υπαίθρου που αναγκάζονται να υπομένουν ένα θέατρο του παραλόγου.
 
O iHunter

Υ.Γ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα περί μπάμιας, φρεντοτσίνων, ταξιδιών της γάτας στο εξωτερικό κλπ δεν είναι λογοτεχνικά παίγνια αγανακτισμένων κυνηγών. Έχουν καταγραφεί με την δέουσα σοβαρότητα από την ίδια την κα βουλευτή σαν πολιτικοί στόχοι και απόψεις ,που προφανώς συμβάλλουν στην σωτηρία της ταλαίπωρης  αυτής χώρας ,στο προσωπικό της ιστολόγιο και από εκεί αλιεύθησαν ως «πολύτιμοι μαργαρίτες» 

 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ