Αρχική » Grid with Sidebar » Εκθεση μορφολογιας Ελληνικου Ιχνηλατη στην Κορινθο

Εκθεση μορφολογιας Ελληνικου Ιχνηλατη στην Κορινθο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΝΗΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ 29-9-2013

 

Η έκθεση θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο Κορίνθου που είναι 3 χιλ έξω από την Πόλη στην παλιά εθνική οδό Κορίνθου-Πάτρας. Θα αρχίσει ώρα 17.00 ακριβώς. Η είσοδος των σκυλιών θα γίνει στις 16.00.

 

Όλα τα σκυλιά πρέπει να έχουν βιβλιάριο υγείας όπου θα φαίνονται τα εμβόλια και οι αποπαρασιτισμοί, με σφραγίδα και υπογραφή ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ. Απαραιτήτως πρέπει να έχουν κάνει εμβόλιο για τη ΛΥΣΣΑ.

 

Όσα σκυλιά δεν έχουν βιβλιάριο υγείας ή δεν έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ από την έκθεση.

 

Όλα τα σκυλιά πρέπει να έχουν αριθμό ηλεκτρονικής ταυτοποίησης (τσιπάκι ).

 

Όσα σκυλιά δεν έχουν τσιπάκι θα αποκλειστούν από την έκθεση.

 

Αν κάποιο σκυλί έχει τσιπάκι εντελώς διαφορετικό από αυτό που δηλώθηκε,θα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ , με μεγαλύτερη αυστηρότητα και ο ιδιοκτήτης του θα αναφερθεί στον ΚΟΕ.

 

Ο έλεγχος θα γίνει με scanner. Ο κτηνίατρος της έκθεσης έχει συμβουλευτικό ρόλο και δεν αποφασίζει. Για όλα τα θέματα αποφασίζουν, ο υπεύθυνος της έκθεσης και ο υπεύθυνος στίβου. Για την κρίση και την αξιολόγηση των σκυλιών αρμόδιος είναι ο κριτής της έκθεσης και μόνο. Ουδείς επιτρέπεται να επεμβαίνει στο έργο του Κριτή.

 

Οι χειριστές επιβάλλεται να δείχνουν σεβασμό στα σκυλιά και να μην τους προξενούν φόβο ή πόνο. Δεν επιτρέπεται να τα φέρουν στην έκθεση με τσιμπούρια ή ψύλλους. Δεν επιτρέπονται, κουδούνια και αλυσίδες. Καλό είναι τα σκυλιά να έχουν κάνει μπάνιο και να φέρουν ειδικό περιλαίμιο έκθεσης.

 

Σημαντικό είναι ,οι χειριστές, να έχουν κάνει εξάσκηση με τα σκυλιά τους για να έχουν σωστή παρουσίαση.

 

Δεν επιτρέπονται οι διαφημίσεις. Οι εκθέτες και τα σκυλιά δεν πρέπει να φέρουν σήματα, ρούχα με διαφημιστικές αναγραφές,ή άλλα σημάδια που να φανερώνουν εκτροφείο ή οτιδήποτε έχει σχέση με τα σκυλιά.

 

Παρακαλούνται οι θεατές να μην μπαίνουν στο στίβο και να τηρούν τις οδηγίες του υπευθύνου.

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ 24-9-2013


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ