Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Οι λαγοί της πρώτης μέρας

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Οι λαγοί της πρώτης μέρας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος περιγράφει με τον δικό του τρόπο τις δύο πρώτες ημέρες της φετινής έναρξης στη γη της Μακεδονίας και όχι μόνο. Επίσης σχολιάζει το φαινόμενο της τοπικής ανομβρίας και τις επιπτώσεις του στο κυνήγι του αγριογούρουνου.
 
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
Με τον ήλιο ψηλά και τη ζέστη να θυμίζει αυγουστιάτικο ορτυκοκυνήγι, το λαγοκυνήγι της έναρξης ήταν τελειωμένο πριν αρχίσει, παρά την επιμονή των σκυλιών. Του Θωμά Μπατσέλα
 
ΒΛΗΤΙΚΗ: ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΦΕΚΙΑΣ
Η ρύθμιση του τσοκ μέσω της κοπής του στομίου είναι εύκολη υπόθεση στα όπλα με μία κάννη και πολύ φθηνότερη από την τοποθέτηση εναλλασσόμενων τσοκ. Του Νικήτα Κυπρίδημου
 
ΘΗΡΑΜΑ: Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ… ΦΑΣΣΩΝ!
Το πρόβλημα του εντοπισμού του σημείου που θα προσελκύσει τις φάσσες απαιτεί πολλή… τύχη και καλή κάλυψη στην τεχνική του φασσοκυνηγού.
 
ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΟ «ΙΔΑΝΙΚΟ» ΣΕΤΤΕΡ
Καρέ καρέ η κίνηση και η φέρμα αυτού του εκπληκτικού κυνηγόσκυλου, όπως τη σκιαγραφούν οι Ιταλοί δάσκαλοι του είδους, μέσα από αναλυτικά σκίτσα.
 
ΥΠΑΙΘΡΟΣ: ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
Τα λογγωμένα χωράφια και τα ακαθάριστα δάση λειτουργούν σαν αγωγοί της φωτιάς και στοιχίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για πυρόσβεση τα καλοκαίρια, αντί λίγων εκατομμυρίων για καθαρισμούς τον υπόλοιπο χρόνο!
 
ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΒΡΙΑΣ
Μπορεί οι τσούκαρ να μην είναι υδρόφιλα πουλιά, έχουν όμως ελάχιστες ανάγκες για νερό, που αν καλυφθούν, οδηγούν σε εκπληκτικά αποτελέσματα αύξησης των πληθυσμών τους.
 
ΟΠΛΑ: Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
Μπορεί οι καιροί να μην ευνοούν την επένδυση στην αγορά μιας καραμπίνας αξίας 2.000 ευρώ και άνω, αλλά η Comfort Crio τα αξίζει και με το παραπάνω.
 
ΕΡΕΥΝΑ: Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥ
Τα αποτελέσματα της έρευνας σε σκυλιά κτηνοτρόφων της Καλαμπάκας με τη χρήση κανόνων μορφομετρίας από διδακτορικές εργασίες, ενός ζώου που ζει και εξελίσσεται στον τόπο μας, εδώ και 12.000 χρόνια!
 
Σε αυτο το τεύχος, 3 ταινίες επιλεγμένες από την ταινιοθήκη του Εθνος-Κυνήγι και από το Εθνος- Ψάρεμα & Φουσκωτό.

Νέα super κλήρωση, για μια επαναληπτική καραμπίνα MOSSBERG 835 αξίας 457 ευρώ. Είναι μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία Μ.Γ ΚΥΡΓΙΑΣ Α.Ε.Β.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 3ο κουπόνι .

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ