Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ: Απολογισμός 2015-2016

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ: Απολογισμός 2015-2016

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ένθετο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί αύριο Τέτάρτη 3 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΓΝΩΣΗ!
Ακόμη ένα επιμορφωτικό σεμινάριο διοργάνωσε ο υπερδραστήριος ΚΣ Σπάρτης για όπλα, σκυλιά και το κυνήγι του λαγού και του αγριόχοιρου. Του Κ. Λουρή.
 
ΘΗΡΑΜΑ: Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΤΣΥΦΑ
Με τις τσίχλες να παίζουν κρυφτούλι οι κότσυφες έκαναν την εμφάνισή τους αφού χιόνισε, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στο περπατητό στις ρεματιές.
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ 2015-2016
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος περιγράφει νομό-νομό τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς, παρότι λύκοι-υβρίδια και κρεατοσυλλέκτες ανέτρεψαν τα πάντα στη μακεδονική και θρακική ύπαιθρο.
 
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ 
Ο Νικήτας Κυπρίδημος συμβουλεύει τους πονεμένους τσιχλάδες για απλές πρακτικές στο κυνήγι της αγίας τσίχλας με περπατητό.
 
ΒΛΗΤΙΚΗ: TA ΤΣΟΚΑΚΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ 
Οταν η διασπορά των σκαγίων είναι το ζητούμενο, η λύση μπορεί να έρθει τόσο από τα φυσίγγια με διασπορέα όσο και από το τσοκάρισμα. Του Νικήτα Κυπρίδημου.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ 
Μία ελληνική πατέντα από μια ελληνική εταιρεία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις εκτός και εντός Ελλάδας, με τα Lampro Direct να εξάγονται σε δεκάδες χώρες.
 
ΒΑΛΤΟΣ: ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ 
Τις ομοιότητες και τους τρόπους διάκρισης των υδροβίων ανά είδος για κυνηγούς του βάλτου περιγράφει ο Ζαφείρης Κυνάλης, για γνώση και συμμόρφωση…
 
ΕΞΟΡΜΗΣΗ: ΛΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ
Ο Ηλίας Μουλιστάνος και ο Κων/νος Λουρής βρέθηκαν στις 20 Ιανουαρίου με τη μεγάλη παρέα στα Κύργια Δράμας, που αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, κανονισμών και ευπρέπειας…
 
ΟΠΛΑ: ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 
Την αύξηση των πωλήσεων στις χράπα-χρούπα για αυτοπροστασία πλέον αλλά και ως το βασικό όπλο στον κυνηγότοπο σχολιάζει και δικαιώνει ο Νικήτας Κυπρίδημος.
 
ΚΑΝΝΕΣ: ΠΟΣΟ… ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ;
Τη νέα μόδα με τις κάννες των 80 και 82 εκατοστών στα Σουπερποζέ καυτηριάζει ο Νικήτας και την αποδομεί με αποδείξεις. 
 
Με αυτό το τεύχος, άλλα τέσσερα επιλεγμένα dvd από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.

SVESTONOF

Με 3 μόνο κουπόνια, κερδίστε μία καραμπίνα 712 και ένα σουπερ ποζε Mallard της τσέχικης CZ  μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Α. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1o κουπόνι.

 
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ