Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Απολογισμός λαγοκυνηγιού 2015-2016

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ : Απολογισμός λαγοκυνηγιού 2015-2016

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ένθετο ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 2 Μαρτίου μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ.
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Τα νέα από συλλόγους, ομοσπονδίες, Θηροφυλακή και τους ανταποκριτές μας σε όλη την Ελλάδα.
 
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Την αντίδραση οργανώσεων και ιδιωτών προκαλεί η αντικυνηγετική εγκύκλιος που απαγορεύει στους επιστήμονες των κυνηγετικών οργανώσεων να έρθουν σε επαφή με μαθητές!
Ετοιμάζουν και αποβολές για τα παιδιά των κυνηγών;
 
ΠΟΪΝΤΕΡ & ΣΕΤΤΕΡ: Αγώνες για το Τρόπαιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Στη Μακεδονία μας, δεκάδες κυνηγόσκυλα υψηλού επιπέδου διαγωνίστηκαν πέντε ημέρες στη Μεγάλη Ερευνα και την Ερευνα Κυνηγίου με μεγάλη επιτυχία. Του Κωνσταντίνου Λουρή.
 
ΘΗΡΑΜΑ: ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΠΕΤΥΧΑ
Ο Νικήτας Κυπρίδημος προτείνει μεθόδους θήρευσης ενός ικανότατου αρπακτικού που πλεονάζει στη χώρα μας και είναι και επικηρυγμένο!
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΑΓΟΥ 2015-2016 
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος μας παρουσιάζει τα στοιχεία κάρπωσης για τη λαγοχρονιά που πέρασε, με ανταποκριτές από όλη την Ελλάδα.
 
ΟΠΛΑ: Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΑΠΑ-ΧΡΟΥΠΑ 
Επειδή κληρώνουμε μια επαναληπτική καραμπίνα, ο Νικήτας παρουσιάζει τον τρόπο χειρισμού της που θα καταρρίψει τον μύθο ότι είναι γρήγορη…
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 150 ΧΡΟΝΙΑ WINCHESTER 
Ενάμιση αιώνα συμπληρώνει φέτος το πιο αναγνωρίσιμο λογότυπο για τους κυνηγούς παγκοσμίως. Και εμείς κληρώνουμε μια καραμπίνα και τα νέα της φυσίγγια…
 
ΟΠΛΑ: ΤΑ «ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ» ΤΗΣ AUTO 5 
Οποιοι έχουν ή απέκτησαν μια παλιά Browning AUTO 5, πρέπει να γνωρίζουν ότι την «παντρεύτηκαν», γι’ αυτό και πρέπει να ξέρουν τη χρήση των δαχτυλιδιών της…
 
ΟΠΛΑ: ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΣΟΥΠΕΡΠΟΖΕ ΤΗΣ BERETTA 
Η απάντηση των Ιταλών στους Αγγλους για το πιο κομψό αλληλεπίθετο, με το χαμηλότερο προφίλ, ήρθε με τη σειρά S και SO…
 
ΧΡΗΣΤΙΚΟ: ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
Βήμα βήμα η παραδοσιακή μέθοδος για το άμεσο γδάρσιμο και καθάρισμα του λαγού με μαχαίρι στον κυνηγότοπο. Του Θωμά Μπατσέλα. 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΝΕΡΟ
Πλήθος κόσμου, επίσημα και γουρουνάδες, γιόρτασαν τη λήξη της φετινής χρονιάς στο χωριό του Καραστερέ, των κτηνοτρόφων-υλοτόμων και παθιασμένων κυνηγών, που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις του τόπου μας… 
 
Στο τεύχος που κυκλοφορεί, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, τρία (3) μοναδικά dvd (Μουσούλης-Lugari-Mc4) επιλεγμένα από την ταινιοθήκη μας, προσφορά στους αναγνώστες του Εθνος-Κυνήγι.
 
Με 4 μόνο κουπόνια, κερδίστε μία WINCHESTER SXP και 100 φυσίγγια AA TRAACKER μία προσφορά για τους αναγνώστες του “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” από την εταιρεία ΚΑΛΚΟ Ε.Π.Ε. Σε αυτό το τεύχος δημοσιεύεται το 1o κουπόνι.
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ