Αρχική » Grid with Sidebar » ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ:Τα εκπαιδευτικά του καλοκαιριού

ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ:Τα εκπαιδευτικά του καλοκαιριού

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Διαβάστε στο ένθετο  ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ που κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 6 Ιουνίου 2015 μαζί με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ :
 
ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΟΙ «ΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ
Την ενεργό συμμετοχή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ στα προγράμματα πυροπροστασίας αποδεικνύει ένα ρεπορτάζ του «Εθνος-Κυνήγι» στον Δήμο Κρωπίας. 
 
ΛΑΓΟΣΚΥΛΑ: ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Τα λάθη και οι κίνδυνοι από την εκπαίδευση των λαγόσκυλων αυτήν την εποχή μέσα από επίσημα στοιχεία και παραδείγματα προς αποφυγήν. Του δασολόγου Δημήτρη Κιούση.
 
ΣΚΟΠΕΥΣΗ: ΟΙ «ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΦΕΚΙΑ
Τις δυσκολίες σε συγκεκριμένες βολές σχολιάζει ο Νικήτας, αναζητώντας την αξία της γραμμής του στόχου.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ
Ο Σωτήρης Δημηρόπουλος παρακολούθησε το σεμινάριο και την έκθεση μορφολογίας του Ελληνικού Ιχνηλάτη, με μεγάλη συμμετοχή και άψογη διοργάνωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σερρών.
 
ΣΚΑΓΙΑ: Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Δεν μιλάμε για την ακρίβεια της βολής, αλλά για τα πανάκριβα υλικά που θα αντικαταστήσουν το μολύβι στη νέα τάξη πραγμάτων…
 
ΚΩΔΙΚΟΣ: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΛΑ
Απειρες παγίδες κρύβουν οι ευκαιρίες με τις χαμηλές τιμές -λόγω κρίσης- στα μεταχειρισμένα όπλα. Κρυφά προβλήματα και ανύπαρκτα ανταλλακτικά το συχνότερο φαινόμενο.
 
ΟΠΛΑ: Η ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ
Την απλοϊκή αγγλική μέθοδο της μέτρησης του κοντακίου παρουσιάζει ο Νικήτας.
 
ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ: ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
Τα πιθανά ατυχήματα του κυνηγόσκυλου στην ύπαιθρο, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, οι πιθανοί κίνδυνοι και οι αντίστοιχοι τρόποι αντιμετώπισής τους από ένα οργανωμένο φαρμακείο στο σακίδιό μας.
 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ
Τα θετικά της εμπλοκής των στρατών της Δύσης στη Μέση Ανατολή, με τη χρήση ελαφριών άρβυλων που αναπνέουν, απολαμβάνουν και οι Ελληνες κυνηγοί…
 
ΕΝΘΕΤΟ: ΤΑ ΨΑΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
Με απλά λόγια ο Νίκος Λυμπερόπουλος μας παρουσιάζει το ψάρεμα με καλάμι, πεταχτάρι, καθετή και πολυάγκιστρο για το καλοκαίρι.
 
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Την πρώτη σύλληψη για φόλες με τη βοήθεια των ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων στο Οροπέδιο Λασιθίου ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκάνησου, που έχει διαθέσει τους θηροφύλακες-χειριστές των ζώων.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ