Αρχική » Grid with Sidebar » Εγκαίνια στο νέο σκοπευτήριο Ναυπάκτου

Εγκαίνια στο νέο σκοπευτήριο Ναυπάκτου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε γιορτινό κλίμα τελέστηκε ο αγιασμός του νέου σκοπευτηρίου της Ναυπάκτου υπό την παρουσία τοπικών παραγόντων
 
Μπορεί οι εποχές να μην προσφέρονται για νέα ξεκινήματα, ο νεοσύστατος Σκοπευτικός Όμιλος Ναυπάκτου όμως τόλμησε και μπαίνει δυναμικά στον χώρο της σκοποβολής IPSC εγκαινιάζοντας το νέο απόκτημα του ομίλου! Με την παρουσία των τοπικών παραγόντων, τον Δήμαρχο της Ναυπάκτου Λουκόπουλο Παναγιώτη, τον Αντιδήμαρχο Κοτρωνιά Θωμά, τον πρώην Δήμαρχο Νταουσάνη Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Σκάλας Παπαναστασόπουλο Νίκο, αλλά και παράγοντες της σκοποβολής, τον Γενικό Γραμματέα ΣΚΟΕ Παπαγεωργίου Θανάση, τον εκπρόσωπο της ΕΤΕΠΣ Σουμαλεύρη Κων.νο, καθώς και εκπροσώπων των σωματείων των γύρω περιοχών τελέστηκε ο αγιασμός του σκοπευτηρίου και η κοπή της κορδέλας.
 
Το Shooters παρευρέθηκε και αυτό στα εγκαίνια για να δει από κοντά το νέο ‘στέκι’ των σκοπευτών, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά έξω από την πόλη της Ναυπάκτου με εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης. Ο χώρος των τεσσάρων μέχρι στιγμής σταδίων έχει την πλεονεκτική θέση να είναι ανάμεσα σε δέντρα που χαρίζουν σκιά και δροσιά σε σκοπευτές και θεατές.
 
Ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Ομίλου Ναυπάκτου, Νίκος Λέλλος, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που η Ναύπακτος απέκτησε το δικό της σκοπευτήριο και δίνει ραντεβού 7 Σεπτεμβρίου στον πρώτο Level I αγώνα που θα διοργανώσει.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ