Αρχική » Grid with Sidebar » Εγκαίνια στα νέα ιδιόκτητα γραφεία για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νεμέας

Εγκαίνια στα νέα ιδιόκτητα γραφεία για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Νεμέας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την δική του στέγη απόκτησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νεμέας μετά από προσπάθειες αρκετών ετών.
 
Ένα όνειρο αρκετών ετών πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Νεμέας, την απόκτηση των δικών του ιδιόκτητων γραφείων λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλης.
 
Μια ιδέα που είχαν προτείνει προς υλοποίηση τα δύο προηγούμενα κατά σειρά Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου, ωρίμασε και απόκτησε «σάρκα και οστά» με την λειτουργία των νέων ιδιόκτητων γραφείων με την παρουσία του τωρινού Δ.Σ.
 
Η επισκευή-ανακαίνιση των γραφείων έγινε αποκλειστικά από τα μέλη του Δ.Σ. ενώ συντονιστής και «ψυχή» των εργασιών βελτίωσης ήταν ο Νίκος Τσαβαλάς, ταμίας του συλλόγου.
 
Στα εγκαίνια των νέων γραφείων παρευρέθηκαν αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι, εκπρόσωποι τοπικών φορέων ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Γραμματσούλιας, ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες του συλλόγου τονίζοντας παράλληλα την στήριξη της Ομοσπονδίας σε κάθε τέτοια δράση που στόχο έχει την βελτίωση της κυνηγετικής ιδέας στην ευρύτερη περιοχή.
 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Μανάβης επεσήμανε ότι με την υλοποίηση του έργου μπαίνει ένα λιθαράκι που αναμφίβολα θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ρόλου της Κυνηγετικής ιδέας στην ευρύτερη περιοχή.
 
Χαιρετισμό απεύθυνε επίσης ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νεμέας κ. Απόστολος Καραχοντζίτης που τόνισε ότι τέτοιες δράσεις βοηθούν και στην ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου.
 
Πρέπει να αναφέρουμε ότι στα εγκαίνια παρευρέθηκαν επίσης δεκάδες κυνηγοί-μέλη του συλλόγου ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μια όμορφη γιορτή με καλό φαγητό και τοπικούς οίνους που ως γνωστό η Νεμέα φημίζεται παγκοσμίως για την ποιότητα τους.
 
Τέλος να αναφέρουμε ότι η σύνθεση του Δ.Σ του συλλόγου που προχώρησε αυτό το μεγάλο έργο έχει ως εξής:
 
– Πρόεδρος: Σπύρος Μανάβης
– Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Φλώκας
– Γραμματέας: Χρήστος Καραβασίλης
– Κοσμήτορας: Δημήτρης Κυριακόπουλος
– Ταμίας: Νίκος Τσαβαλάς
– Μέλη: Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Μπακασέτας, ενώ για την ελεγκτική επιτροπή: Γιάννης Μπακασέτας, Χρήστος Γαρυφαλλάκης και Νίκος Κεχρής
 
Πηγή: nemeapress.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ