Αρχική » Grid with Sidebar » Δ. Παντελάκης : Επιθυμώ ένα καλύτερο αύριο για το κυνήγι μας

Δ. Παντελάκης : Επιθυμώ ένα καλύτερο αύριο για το κυνήγι μας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ακολουθεί επιστολή του Προέδρου του ΚΣ Θεσσαλονίκης και μέλους του ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Δημήτρη Παντελάκη με αφορμή τις εκλογές στην ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ την επόμενη Κυριακή 20 Μαίου στις οποίες θα είναι υποψήφιος.
 
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
 
Η σημερινή μου επιστολή απευθύνεται σε όλους εσάς που είμαστε μαζί και με στηρίζεται στην προσπάθεια που κάνουμε για να αλλάξουμε ότι χρειάζεται και μπορούμε, για ένα καλύτερο αύριο. Σε λίγες μέρες είναι εκλογές στην κυνηγετική ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης που μαζί με άλλους εκλεκτούς συναδέλφους θα είμαι υποψήφιος.
 
Οι εκλογές είναι η πιο ουσιαστική ίσως έκφραση και λειτουργία κάθε δημοκρατικής διαδικασίας και η πιο απτή απόδειξη της λαϊκής κυριαρχίας και αποτελούν γεγονός αναφοράς στην κυνηγετική ζωή μας. Η τρέχουσα εκλογική διαδικασία έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού αυτή αφορά εκλογή για την ομοσπονδία μας. Ευελπιστώ ότι το πνεύμα συνεργασίας και εκλογικής συμπεριφοράς θα συνεχιστεί μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανακήρυξη του νέου Δ. Σ. Κάποια αντικυνηγετικά δημοσιεύματα και ενέργειες με υποχρεώνουν να κλείσω αρκετές δημοσιεύσεις μου στο facebook και να κάνω νέα επιλογή των φίλων μου. Δεν θα γίνουν φίλοι μου αυτοί που δεν έχουν ξεκάθαρο προφίλ και φωτογραφίες και θα σβήσω όλα όσα δεν είναι ξεκάθαρα. Αν κάνω κάποιο λάθος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Σύντομα θα δημιουργήσω ομάδα φίλων στο προφίλ μου για να μοιραζόμαστε μαζί τις ιδιαίτερες κυνηγετικές μας στιγμές. Στην εποχή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα το facebook χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για την χειραγώγηση εκλογών. Τα σκουπίδια, η παραπληροφόρηση μαζί με τα ψέματα της παραδοσιακής προπαγάνδας είναι ευρέως διαδεδομένα στο διαδίκτυο. Στα μέσα αυτά οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο είναι για την διάδοση ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης. Αυτά γίνονται με την δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών με σκοπό δημοσιεύσεων και αναπαραγωγής κατά κάποιου δημοσίου προσώπου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφήνουν την ευθύνη στους χρήστες να αστυνομεύουν ή να αναφέρουν τα διάφορα περιστατικά.
 
Στις εκλογές αυτές θέλουμε να συσπειρώσουμε όλες εκείνες τις δυνάμεις που έχουν στόχο να γίνει μία νέα αρχή, για μια νέα εποχή, θα δώσουμε τη μάχη για το μέλλον των νέων μας. Θα αγωνιστούμε για να αποκτήσει η κυνηγετική οικογένεια συνοχή και συνεργασία. Για την προστασία των κυνηγών, θηραμάτων και του περιβάλλοντος. Για να αποκτήσει η ομοσπονδία μας νέο δυναμικό νόημα. Για να βρεθούν οι κυνηγοί στο επίκεντρο της λήψης αποφάσεων.
 
Ξεκινάμε με αισιοδοξία και δύναμη. Σας καλώ όλους με τη συμμετοχή και στήριξη σας να δώσουμε νέα προοπτική στους συναδέλφους και να απαλλαγούμε από προβλήματα του παρελθόντος. Σε αυτές τις εκλογές ζητάμε την συνειδητή ψήφο των κυνηγών, δεν θέλουμε να εισπράξουμε την αντίθεσή τους. Να είστε όλοι εκεί, ζητάμε θετική ψήφο. 
 
Θέλουμε συνειδητή και ώριμη ψήφο για την αλλαγή. Ψήφο για μια νέα σχέση ομοσπονδίας και συλλόγων. Για μια μεγάλη στροφή στο κυνήγι και στο περιβάλλον. Δεν θέλουμε να σας θυμόμαστε στην περίοδο των εκλογών, έχουμε αποδείξει ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας.
 
Φίλοι και συνάδελφοι δεν μοιράζουμαι υποσχέσεις ούτε προγράμματα που θα μείνουν ανεκπλήρωτα. Καμία αλλαγή δεν γίνεται χωρίς την συμμετοχή των κυνηγών. Ή αλλαγή θα έρθει μόλις αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό αυτού του χώρου. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της δικιάς μας αντίληψης για τους κυνηγούς και συνεργάτες μας. Όλοι μας, μαζί με το προσωπικό και την Θηροφυλακή θα κάνουμε την αλλαγή, και θα έρθει όταν αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό αυτού του χώρου. Αυτές οι ζωντανές δυνάμεις υπάρχουν και το βλέπουμε. Υπάρχουν στην ανάγκη για προσφορά και συμμετοχή. Αυτές τις δυνάμεις θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και να αναδείξουμε γιατί έχουμε αποθέματα πείσματος, ενέργειας και καινοτομίας.
 
Για να μπορέσει η κυνηγετική οικογένεια να σταθεί στα πόδια της ισχυρά και να προχωρήσει με προτεραιότητα στην βελτίωση βασικών υπηρεσιών στους συλλόγους και στην επαρχία. Θα συναντηθούμε με όλους εσάς θα μιλήσουμε αλλά πρώτα από όλα θα σας ακούσουμε. Έχουμε ξεκινήσει ήδη. Ψηφίζουμε για την αλλαγή, ψηφίζουμε για το κυνήγι και τα νέα παιδιά. Είναι στο χέρι μας.
 
Καλή δύναμη….. Καλό αγώνα…..
 
Με τιμή
 
Δημήτρης Παντελάκης

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ