Αρχική » Grid with Sidebar » Δυο τραυματίες μετά από τροχαίο με αγριόχοιρο

Δυο τραυματίες μετά από τροχαίο με αγριόχοιρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οι δύο νεαροί αναβάτες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου…

SVESTONOF

Το βράδυ της Τετάρτης (22/7) στις 9:30 περίπου στην περιοχή της Περδικοράχης Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, ενώ κινούνταν στον κεντρικό δρόμο, πετάχτηκε ξαφνικά από την άκρη ένα μεγάλο αγριογούρουνο και έπεσε πάνω τους με δύναμη, με αποτέλεσμα να πέσουν από το μηχανάκι και να χτυπήσουν, ενώ μεγάλη ζημιά έγινε και στο μηχανάκι.

Ο ένας νεαρός περίπου 22 ετών, φέρει πιο βαριά τραύματα, ενώ ο δεύτερος χτύπησε λιγότερο. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για την αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Όλο και πιο συχνά τα ατυχήματα με αγριογούρουνα στα Τρίκαλα.

Την περασμένη βδομάδα, το trikalaola.gr δέχθηκε ακόμη μία πληροφορία για ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινούμενο μέσα στο χωριό Πλάτανος Τρικάλων, τράκαρε με αγριογούρουνο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ο οδηγός χτύπησε ελαφρά.

Μετά την αύξηση του πληθυσμού που έχει διαπιστωθεί τα τελευταία χρόνια, τα αγριογούρουνα αυτή την εποχή κατεβαίνουν στον κάμπο, όπου είναι σπαρμένα τα καλαμπόκια για να φάνε τη ρόκα. Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις προκαλούν μεγάλες ζημιές, αφού είναι κατά κοπάδια και οι αγρότες να διαμαρτύρονται.

Πηγή : www.lamiareport.gr

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ