Αρχική » Grid with Sidebar » Δολοφονική επίθεση σε γουρουνόσκυλο στην Ξάνθη

Δολοφονική επίθεση σε γουρουνόσκυλο στην Ξάνθη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
ΝΕΟ, κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλο σημειώθηκε την Πέμπτη 04/04/19 στην περιοχή του Κρομνικού Ξάνθης, κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής εξόδου. Αυτή την φορά το “λαχείο” έπεσε στον συνάδερφο Κυριάκο Χατζηνίκου να θρηνήσει τον αγαπημένο του τετράποδο συνεργάτη, φίλο και σύντροφο, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!
 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ρόκι 4 χρονών ημίαιμο τον οποίο έβγαλε ο Νίκος για ξεμούδιασμα κ τρέξιμο το απόγευμα της Πέμπτης 04/04/19 στην περιοχή του Κρομνικού Ξάνθης.
 
Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στον σύντροφο του, ο ίδιος ο Κυριάκος : ” Ανέβηκα μια βόλτα με τον σκύλο και τον άφησα ελεύθερο στην περιοχή του Κρομνικού. Ο σκύλος εντόπισε άγνωστο ντορό και τον ιχνηλατούσε με φωνή και μετά από μια πορεία 1000 περίπου μέτρων κινήθηκα να τον πιάσω για να μην νυχτώσω γιατί δεν παρατούσε τον ντόρο παρά μόνο αν πέσει το θήραμα.
 
Πλησίασα τον σκύλο και σε απόσταση 300 μέτρον περίπου από εμένα, ο Ρόκι σταμάτησε απότομα της φωνές και μετά άκουσα ένα βραχνό τσίριγμα, και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξα προς το μέρος του και αντίκρισα 3 μεγάλους λύκους να τραβάνε τον σκύλο, μόλις με αντίκρισαν τράπηκαν σε φυγή ο καθένας σε διαφορετική κατεύθυνση ενώ ο Ρόκι χτυπιόταν με σπασμούς, τον πήρα και τον έβγαλα έξω για να τον μεταφέρω στο κτηνιατρείο αλλά ήταν πολύ αργά οι λύκοι τον είχαν πνίξει. Αν δεν πήγαινα άμεσα στο σφιχτό που έγινε η ζημιά θα έβρισκα μόνο τη ραχοκοκαλιά και το κεφάλι του σκύλου….”
 
 
Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:
 
1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω
 
Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το iHunt.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ